arkadaşlar gran tourismo 5 in full versiyonu ne zaman çıkacak bilen varmı.arabaları çok merak ediyorum.:)
Printable View
arkadaşlar gran tourismo 5 in full versiyonu ne zaman çıkacak bilen varmı.arabaları çok merak ediyorum.:)
2010 yili deniyor..
hade lan aldın x box ı konuşuyosun tabi...ya kanka o oyunda içinden oynamak çok zevkli yaa düşünsene turbolu bi ep3 ün içinden sara sara gidiyosun
haha olm git test drive oyna ondada içinden gösterio :)
derdin içindense :)
2009 sonu yada 2010 ilk çeyreği :) ...
Forzacılarda bence fazla sarmasın GT ye hem grafik hem oynanabilirlik olarak gelicek .. Bence Forza 3 için daha fazla çalışsınlar :) belki denk olur
bakalım 2009 sonugelcekmiş forza 3
bide bişi dicem oynanılırlık prolouge dan farklmı olcak gt5 de
Açıkçası forza ile oynanabilirlik konusunda karşılaştırınca kesnlike eksikleri var ama ben PS3 ü alırken kesinlikle Grafik konusunda ekstra bir tatmin için aldım birde 3k korkusu olmamasından ve araba yarışları için konuşursak GT5 kesinlikle mükemmel ; ses konusuna gelince ben çok büyük fark göremedim ne zamanki bir vtec kullanana kadar forzada :) ...
Ama dediğim gib Ps3 NextGen konsol tanımına uygun grafik veriyor :) ... Ama ilk fırsatta bir xbox da yanına koymak isterm siyah incinin :)
bana sorarsan konsolda bende ps3 derim ama özelliklerini pek bilmiorum görüntü ve sessizlik olarak
bu işlerle kafayı çizmiş bi arkım var o her xboxını sattığında tekrar gidip xbox alıo (yurtdışından ucuz getirdiği için dostlarını kıramayıp satıo)
neden dedğimde xbox daha ii dio ama bilmiorum :)
Açıkçası Xbox da kopya oyun çalışması mükemmel birşey ne olursa olsun günümüz şartlarında yeni çıkmış oyunları 90 ytl civarına alabiliyorum ama bir Metal Gear 4 olsun Killzone olsun Resident Evil olsun God of War olsun inanılmaz exclusiveleri var ve bunları xboxda oynama şansı yok ... Sadece gt serisi almadım ben Ps3 ü ve gerçekten verdiğim paranın hakkını sonuna kadar veriyor ve acaba ısınırmı korkusu yok :) ;)
ben bu PS ı sadece GT ıcın aldım ölede kaldık...
Acaba tam surum kac GB olarak gelecek merak edıyorum...
Denemekte lazım aslında :) ama ben cokta memnunum grafıklerınden ohh miss :D
videosu falan varmı forzanın vtecli videostreet te?
http://208.117.236.69/watch?v=w4AN0J...eature=related
şöle bişi buldum