Arkadaslar arabamın üzerinde sanırım yer kabuğunun soğuması zamanından kalma bir film var. Muayneden gecmek için sökeyim dediğimde elimde kaldı komple sökülmüyor. Jiletlede kazımak istemiyorum. Bunun bir yolu yordamı varmıdır?
Printable View
Arkadaslar arabamın üzerinde sanırım yer kabuğunun soğuması zamanından kalma bir film var. Muayneden gecmek için sökeyim dediğimde elimde kaldı komple sökülmüyor. Jiletlede kazımak istemiyorum. Bunun bir yolu yordamı varmıdır?
sanırım fön makinesi ile çıkarıyorlardı ısıtarak yani..
ısıtıcı ile sökebilirsin ama jilet yardımıda olucak tinerde yumusatıyor birazda olsa ben öle çıkarmıştım cam ile özdeşmişti sanki:)
üstüm başım tiner olucak anlasılan cünkü 200sx in arka camını komple sökmem gerekicek pfff :S Isı tabancasını tutucaz tinerle silicez alev almasın bu arada :)
havaya uçma dikkat et :D
teklı permatık al yanlarını kır ole kolayca cızmeden cıkıyor bro ;)
Ya ben tineri denedim yakmayıda yanmıyor abi bende mi sorun var acaba ? :D
Hiç ugraşma git bi filmciye ver 5*10 bişe söksün
söktüğün yerlerde kalan film lekeleri çıkartmak için en güzel yöntem aseton ama bencede git bi filmciye 5-10 ver söksünler
valla 5-10 verince sökmüyolar pek ben 3 filmciye gittim 50 lira istediler gerçi gittiğim araba range sporttu arabayı gören filmci filme bile zam yapıyo hemen ama en son sonaxta 30 liraya söktürmüştüm :D
200sx in bi tek arka camı büyük birde arka yan camlarında var. Ne kadar isterler bilmiyorum acıkcası ama 50 lira isterlerse vermem kendim sökerim allaha sükür ellerim var :D Selcuk tekli permatiği 2. sıraya koydum yakıp cıkaramazsam kazıycam :)
kanka kazı cızmez merak etme ;)
en güzeli güzelce camı ısıtıp çıkarmak sonaxtada o şekilde sökmüşlerdi benim arabada sonrada kalan izleri tinerle silmişlerdi :)
Arka camda rezistans yok mu peki ? Kazı diyorsunuz....
rezistans ayvayı yiyecek kanımca :(
ne yazıkki önceki girişimlerimde yedi zaten :( Sanırım tamiri falanda yok o konuda bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim yeni cam alma dışında
fön makinası en rahat olanı bence ama iğrenç kokuyor söktükten sonra
ya kokusu önemli değil elbet gecer acık bırakıp bagajı şirketin önünde dursun güvenlik falan ilgilenir.
Valla önce iyice bi ıslat içeriden... O film kemik gibi olmuştur...
Islatki pul pul kopmadan gelsin sökerken... Sonra fön makinası olmaz;
ısı az geliyor sıcak hava tabancası ile ısıt camı eşit şekilde... Bir noktaya tutma
ya patlar ya çatlar !.. Sonra film gevşeyince el ile jilet ile maket bıçağı ile
büyük parçalar halinde soy filmi. Camda kalan yapışkanıda benzin, tiner, gazyağı,
kolonya ya da aseton ile deneyerek sökebilirsin. Arka camda rezistans yoksa
aynen dediğim gibi... Ama o kemikleşmiş filmi önce su ile yumuşatmalısın