Merhaba Arkadaşlar Board'a Bayadır Giriyorum Ama Kısmet Olmadı Sizlerle Tanışmak, Kayseride Oto Modifiye Işiyle Uğraşıyorum Bilgilerimizi Sizlerle Parlaşmaktan Mutluluk Duyarım..
MMPowerTeam Chief Mustafa ILHAN
Printable View
Merhaba Arkadaşlar Board'a Bayadır Giriyorum Ama Kısmet Olmadı Sizlerle Tanışmak, Kayseride Oto Modifiye Işiyle Uğraşıyorum Bilgilerimizi Sizlerle Parlaşmaktan Mutluluk Duyarım..
MMPowerTeam Chief Mustafa ILHAN
hoşgeldin iyi forumlar kalıcı olman dileğiyle
hos geldın kayserıye yolum duserse ugramak ısterım yanınıza keyıflı forumlar
aramıza hosgeldin mustafa abi =) senide bu ailede görmekten mutluluk duyuyoruz =) kayserinin en iyi modifiye şirketi =)
hoşgeldiniz ;)
hoşgeldin iyi forumlar.
hoşgeldiniz,çalışmalarınızı beğenerek izliyorum.iyi forumlar
az cok bılıyourz akrabaglarım var orda olgun makına eren metal eskı kayserı ercıyes sporun baskanı hatta bılırısn olıpıyat stadını porjesını yapan hatta vurdular stadın orda bebe lakaplı bırıymıs vuran bunlar hep beım akrabam keske ıstanbulda nato caddesı gıbı genıs bır cadde olsa super olur :D
hoşgeldin, keyifli forumlar..
hoşgeldiniz,keyifli forumlar:)
Seni görmek ne güzel abi hoşgeldin TechTurkey sitesine. Hazırladığınız ve benimde son aylarda en çok beğendiğim otomobil olan RX-8in çekimlerinde sürekli irtibattaydık. Resimler gerçekten çok güzel oldu araçta süper olunca ortaya kapaklık bir otomobil çıktı. Emeğine sağlık çalışmalarını bekliyoruz ilerleyen aylarda:)
Keyifli ve aktif forumlar
hoşgeldin iyi forumlar
hoşgeldin:)
hoşgeldin abi:)
Anadolu'da böyle güzel bir garaj ve böyle kaliteli otomobiller hazırladığınız için tebrikler ve hoşgeldin ;)
Teşekkürler Arkadaşlar Hoşbulduk,
Serhat Ilgin Için Gerçekten Teşekkür Ederim, Hoşbulduk,
Uzun Yıllarca Hazırladığımız Araçlar Kayseri'deki Insanların Bilgisi Oluyordu Sadece,Ve Gerçekten Adından Çok Söz Ettiren Projelerimiz Hafızaladan Silinip Gidiyordu, Sizinde Emeklerinizle Artık Tum Turkiyedeki Kaliteli TRTuning Okurları Araçlarımız Hakkında Bilgiye Sahip Olucak Herkese Teşekkür Edeyorum, Hoşbulduk
Forumdaki Sicak Kanlılıktan Dolayı Ayrıca Mutluluğumu Dile Getirmek Isterim.
Team Chief M.I.
Hemen hemen her projenizi sitenizde yakından takip ediyorum , özellikle e30 un toplanma fotoları ayrı bi güzel olmuş.
Hoşgeldiniz ..
Hoşgeldin mustafa. Devam eden projelerini görmek dileğiyle.