-
*Hasan's White Civic from izmir*
-
jantlar cok yakışmış güle güle kullan kardeşim
-
Alıntı:
trgy Nickli Üyeden Alıntı
jantlar cok yakışmış güle güle kullan kardeşim
saolasın ;) kendi halimde yapmaya calıstım bişeler ama daha baslangıctayız cok daha güzel olcak :)
-
maşallah jantlar yakışmış ama lastik ebatı biraz kalın olmuş sanki :) tekrardan maşallah
-
Alıntı:
by_hayali Nickli Üyeden Alıntı
maşallah jantlar yakışmış ama lastik ebatı biraz kalın olmuş sanki :) tekrardan maşallah
evet 50 deilde 55 taktık biraz yanıldık o konuda ama problem deil sürtsede bu halde bascam aracı bakalım nolcak :)
-
olur olur zamanla hepsı olur. masallah ;)
-
kazasız belasız kullan güzel olmuş...
-
-
-
ön tampon altının yolcu tarafındaki birleşimi sanki simetrik değil gibi geldi bana...
lastiğe doğru olan kısım monte edilirken yukarı kaçmış biraz...diğer taraf gibi yere kusursuz paralel durmuyor... :)
araban çok hoş görünüyor bu arada , maaşallah...
:icon_tup:
-
Alıntı:
STP Nickli Üyeden Alıntı
olur olur zamanla hepsı olur. masallah ;)
aynen abi peşindeym senın arabnın 1.4ünü yapıyorum :D [/B]
[B]herkeze tekrar tekrar teşekkürler :)
-
Jantlar cok uyumlu olmuş...kazasız belasız maşallah.
-
Alıntı:
8.000rpm Nickli Üyeden Alıntı
ön tampon altının yolcu tarafındaki birleşim sanki simetrik değil gibi geldi bana...
araban çok hoş görünüyor bu arada , maaşallah...
ek'ten bahsediyorsn galiba ... o idareten duruyor sattım ekide 98 eki yaptırcam ;)
teşekkürler yorumun içinde abi ;)
-
Alıntı:
ha_SaaaN Nickli Üyeden Alıntı
aynen abi peşindeym senın arabnın 1.4ünü yapıyorum :D
herkeze tekrar tekrar teşekkürler :)
kendı arabanı yap sen kerata sana ozel olsun ;)
-
haklısın abi sizlerinde güzel fikirlerinizi alarak cok güzel yapıcam aracımı :)
-
Kapı altlarındaki ufak tefek ezikler kaporta işleri yapılıp tampon çıtaları iptalinden sonra dahada hoş gözükür diye düşünüyorum genel olarak güzel renk zaten mükemmel :)
İyi günlerde...
-
imzan hiç yabancı gelmedi gözüme.
çok emek harcamışın sanırsam!!.
-
Alıntı:
uğur-a Nickli Üyeden Alıntı
Kapı altlarındaki ufak tefek ezikler kaporta işleri yapılıp tampon çıtaları iptalinden sonra dahada hoş gözükür diye düşünüyorum genel olarak güzel renk zaten mükemmel :)
İyi günlerde...
gzel yorumun için teşekkürler :icon_tup: ama çıta iptali düşünmüyorum ezikleride aracıma boya sürmek istemiyorum aslında bi kere boyattınmı direk araç için salça deniliyor ve buda benım canımı sıkıyor ;)
-