-
**35ABL77 - Seat Leon Cupra-R**
-
mekan cok güzel arabada bir o kadar güzel eline sağlık bro;)
-
ahh ah, Ne günlerimiz geçti o Cuprayla:) İsmail, kazasız belasız güzel günlerde kullan inşallah.
Çok şanslısın;)
Berk, beklediğiminde ötesinde olmuş çekimler... emeğine sağlık:icon_tup:
objektifine kurban:D
-
3. foto super digerleride cok guzel ellerine saglik berk (Y) :)
-
masallah kazasız belasız fotolar on numara berk konusmus yıne :)
-
-
msn iletin kadar varmış berk, tebrikler :)
-
çok güzel maşallah :icon_tup:
-
masallah Cupra'ya...:rolleyes:
Berk ellerıne saglık...
-
1-3 süper diğerleri ehhh işte :D
ellerine sağlık kardeşim.
-
araba güzel mekan güzel çekende pro olunca güzel iş çıkıyo
berk noolmuş biliyonmu :D
-
kardesımın elleırne sağlık cok uğrastı ama superr olduu sağolsun bu aarada berk nolduğunu bılıyoo fıkoo :D
-
ıyı iş cıkarmıssınız maşallah:D logolar fenaa
-
Walla son zamanlarda yaptığın en başarılı cekim olmuş.Özellikle 3.foto bitirmiş olayı.Aracta super.
-
araba ve çekimler güzel olmuş gerçekten:)
-
kırmızı olsun 5 lira fazla olsun masaLLah...
-
İsmail çok şık çıkmış araban (Berg de döktürmüş hani, ellerine sağlık), duyduğuma göre de çok daha iyi gidiyomuş. Kazasız belasız...
-
Alıntı:
coolvtec Nickli Üyeden Alıntı
İsmail çok şık çıkmış araban (Berg de döktürmüş hani, ellerine sağlık), duyduğuma göre de çok daha iyi gidiyomuş. Kazasız belasız...
doru duymussun abı yazılmı değiştirdim arızalar duzeldı ins denerız bıdaha nekadar fark ettı bakalım istanbulda bu arada arkadası aradım ama konusamadık debrıyaj bıtık ıntercol catlak yurudum ıst. sadece o arkadasım ıcın gıtcem bakalım ıstanbula tekrar nekadar fark varmıs arabalarda ;) zaten berk ın bu fotolardan sonrada 10 boy daha yıı gıder sanırım :D:D
-
Ellerine saglık Berk ;)
3. fotograf özellikle cok hosuma gitti, detay calısman da güzel olmus :icon_tup:
Cupraya da masallah, Allah kazadan beladan korusun :)