merve Nickli Üyeden Alıntı
hehe nasıl o hale getirmişsiniz tebrik valla :)
uğur bu arada bende benzer bi sorun yaşıyorum ama ben onu konuştum debriyaj üst noktada kavrıo hani buna bişi yapabiliyomuyuz die ama yapılmıyomuş dediler.. kalkarken bende de silkeleme oluyo titreme diilde sanki bi yalpalama var.. birde düzbi yoldan yokuşa çıkıcaım zaman debriyaj seninde dediin gibi çok üst noktada kavrıo ve ozamanda bazen silkeleme oluyo, ben bu debriyajdanmıdır bu kalkış yokuş probemi dedim ama yok dediler ama ben pek anladıklarını sanmıyorum durumu.. bende koku olmuyo ama sen baya bi zorluyosun demekki.. okadar zorlanması ve koku yapması normal gelmedi bana.. bide ben bigün şu yerin altındaki otoparklar varya onlara girmiştim çıkarken çok dikya bie kayma olmasın die dokulu taş yapmışlar sanırım ya ordan yukarı çıkarken debriyaj aşırı üstnoktada kavradı ve ben debriyajdan ayağımı çekene kadar lastikleri pekte kontrolde tutamadım çok yalpalıyo ve sağa sola çarpıcak nerdeyse araba korkuttu beni yani.. kalkışlardada bunu hissediyorum ben böyle bişişide oldumu sana hiç.. bu arada benim aracımda 39000 de :)