Arkadaşlar 2003 model e46 kasa m3 var bu araca atmosferik olarak nasıl yükleye bilirm
Printable View
Arkadaşlar 2003 model e46 kasa m3 var bu araca atmosferik olarak nasıl yükleye bilirm
Dereceli egzantrik kiti var, dblas emme kiti var. Komple egsoz kiti var. Birde yazılımı gırla yalnız tüm bunların sonucunda komik rakamlar alınıor. Yaklaşık 30-40 hp gibi. Yani deyip deymeyeceğini sen düşün. Keşke her birinin verdiği hp ler üst üste toplanabilse ama olmuyor bu işlemler bi şekild eiç içe geçişik.
benı bul yurutelım mpower i :) sen paradan haber wer :) ınanılmaz parcalar war . oyle 30-40 hp degıl alacagımız guclerde
egzoz carbon air box alpha N beyin 60 hp gibi bi rakam alirsin egzantrik takarsan dercesine göre değişir ii bi enjektör fln 80 90 hp leri zorlarsin...
www.vacmotorsports.com
burdan bakabilirsin parcalara...
searock senneden öle 40 beygir aldın ya ? nerde alıosun bu beygirlerisen ?
Maaşallah dostum öle bi airboxla 40 hp ler hemde 286lıkta... Yanlış anlama ama sen bu kiti dünyaya sat yurt dışında bu parçayla 321 likten güçlü olan m3 görmedik. Bence bu konu bu parçayla vede ponsuz dyno çıktısı hak eder artık
varmı dyno çıktısı...
alpha N çok salakça birşey fazla gereksiz ve pahalı sadece sfcninn azcık gelişmisi iğrenç diebilirz
Hımm bence güzel bi yazılım arkasından quicksilver exhaust kit(Bu arabada çok tatlı bi ses oluşturuyor.).Silindir kapağınada güzel bi dbilas emme manifoldu ve egzantiriklerde geldimi.Bence tek kelimeyle süper olur.
:) searock/// bak dostum ben inanmadım inandır beni dyno göster bunu yapıyorum de afr si çok zengin de yadaçok fakir de de bana bişey söyleki ben inanaayım sana m3 üm olsa o yazıyı okusam aynı öyle cvp yazardım ben bana kanıtla diyorum