arkadaslar 106 xs aracıma gti üst kapak taktırmayı düşünüyorum nasıl olur sizce_?
üst kapak ne kadara bulabılırım bilgisi olan arkadaslar yazarsa sevinirım
Printable View
arkadaslar 106 xs aracıma gti üst kapak taktırmayı düşünüyorum nasıl olur sizce_?
üst kapak ne kadara bulabılırım bilgisi olan arkadaslar yazarsa sevinirım
üst kapak emme ve egzost manifoldu heat exchenger a ihtiyacın olucak pistonların üzerinde oynama yapman gerekicek sübap yerleri için aynı şekildede blokda da üst kapağın yağ buharı için delik açılması gerekiyo tornacı halleder .. beyin işini nasıl çözüceksin tam bilmiyorum birkaç extra bağlantı yapılıyor ama tam hatırlıyamadım
naptın ustad ya :S
sadece ust kapak degısebılıyo dedıler
yağlama kanalları vs farklı nası uydurucaksın ki? Kim demiş ise doğru dememiş emin ol ;) Ayrıca evet beyin sorunuda var..
kim dediyse sorsana daha önce yapmıs mı :)
murat ustaya bı danısayım
danıs bakalım ne dıcek bızımde bılgımız olsun oluyormu olmuyormu dıye :)
malesef kardeş okadar kolay değil sadece kapakla bitmiyo kolay gelsin
Sefa'nın dediği gibi. Yağlama kanalları elden geçmeli en basitinden. Kolay bir işlem değil.
Senin aracında silindir kapak contasını al takacagın aracında contasını al ust uste koy bak bakalım ne goreceksın :) Görecegın sey sana sonucu bıldırır.
silindir kapağı ve manifoltlar değişmesi lazım 106 gti veya 307 1.6 16 valf kapağı olur tahmini masraf 2500 ila 3000tl aRASI DEĞİŞİR dıyor murat usta arkadaslar
o kadar masraf çıkıyorsa sat arabanı koy üstüne o parayı gti al :)
bu fiyat abartı degılmı ya
bencede duzgun bı gtı ıle takasa gir..uğraştıgına değmez
unut o kapagı:)
2 Abimde çok kullanır bulafı :
Amerikayı tekrardan keşfetmenin sence bir mantığı varmı arkadaşım:)
Sana tavsiyem böyle işlerle hiç uğraşma,Yapılsa bile uzun dönemde sağlıklı olmuyacaktır.;)
Bu peugeotlara el atıcak 1.Sınıf birisi var ama uzaklarda :D:D
bencede uğraşmana değmez sat gtı al