-
başımız sağolsun!!!
arkadaşlar bu konu başka bir yere açıldımı bilmiyorum ama eftal kardeşimiz vefat etmiştir bikaç gün oldu ama ben yeni yazabildim buraya.kendi arabası(c3) ile ve yanında 3 arkadaşı ile yolda arabanın hakimiyetini kaybedip takla atıyolar ve köprünün ayağına çarpıp duruyolar ben duyduğumu söylüyorum eftal kardeşimize allah rahmet eğlesin mekanı cennet olsun diyorum diğer arkadaşlarıda hastenede ölüm kalım savaşı veriyolar duyduğuma göre biri beyin kanaması geçirmiz allah hepsine acil şifalar versin yardımcı olsun sizinde sölicekleriniz olursa buraya yazın lütfen
-
-
-
allah rahmet eylesin ben act de okumuştum.
gerçekten şok oldum okuduğum anda..
-
-
-
allah rahmet eğlesin 1-2 kere muhabbet etmiştik,dünya iisi bi arkadaşımızdı
herkes dikkatli olsun arkadaşlar
azrail fazlam mesai yapıyo galiba bu aralar:(
-
Allah rahmet eylesn üzücü :(
iyi bi arkadaşımızdı ..
-
-
allah rahmet eylesin.. :(
-
Allah rahmet eylesin. Diğerlerine acil şifalar diliyorum. Lütfen daha dikkatli. Kendimize hakim olalım gerekirse.
-
-
-
çok üzüldüm ALLAH rahmet eylesin zamansız ölüm lütfen dikkat arkadaşlar lütfen...
-
digerlerine şifa derken o anda arabayı süren başar da wefat etti serdar komada ama bugun yrn çıkar die umuyoruz... kazadan 1 çocuk oda baya kırıgı warmış dediler tanımıyorum 2 gün önce taburcu oldu...başarla eftalin mekanları cennet olsun Allah asıl ailelerine sabır wersin giden gittide:(
-
allah rahmet eylesin ben ahmetten duydum şok oldum.allah ailesine sabır versin... :(
-
-
-