-
19.04.2009 gebze drag organizasyonu
-
Teşekkürler ibrahimcim cuma cumartesi pazar akşamına kadar bende dışarlarda idim gelemedim :(
-
sağlık olsun tayfun çok aradık ve çok bekledik seni gelemedin bidahaki organizasyona gelirsin artık
-
sword vtecle mor vtec in roll denemeleri var mı hiç? onları merak ediyorum draglarından cok :)
-
Mor Vtec size doğru gelirken biz onu Starex'le yolda güzel tuttuk sol şeritte :D
-
Sword Vtec ve Mor Vtec'i tebrik ederim başarılı bir gün geçirmişler.
-
e30 ların arasında mpower ceyhanın makinayıda gördüm sanki
-
Alıntı:
mmustu Nickli Üyeden Alıntı
e30 ların arasında mpower ceyhanın makinayıda gördüm sanki
evet ceyhan abide ordaydı dursun ordaydı serkan abi kaan ordaydı çok dikkat edemedim ama çok kişi vardı mor vti ab vti saxo lar birsürü araç vardı bolu işi yalan olunca bende bir gidip bakayım dedim:)
-
-
videoları tektek yüklemektense bu sekil yPMk iyi oldu m3 lerin kalkışları çok güzeldi onlarıda birazdan bitince koyacağımzonguldaktan ankaradan istanbuldan bursadan istanbul izmit yalova gölcükten gelen tüm arkadaşlara teşekkür ederim bolu geziniz olmasaydı site içinde duyuru yapacaktım ama bidahaki sefere artık gelirsiniz
-
ab vti hemen hemen herkesi geçmiş kategorsindeki araçların tebrik ederim:icon_tup:
-
bursadan hangi araçlar geldi organizasyona
-
pazar gunu ben opette gordum bu aracları temdeki oradan toplandılar hrrld.
kırmızı bir s3 vardı gri type r ile sonuc nasıl oldu video dan birsey anlasılamyor.
@passatturbo1 arkadas senin aracında yeşil bir passat 1,8 t ise sanırım korfezdeki tunelde gordum birini yada birilerini bekliyordun tunel icersinde ?
-
Alıntı:
seko Nickli Üyeden Alıntı
pazar gunu ben opette gordum bu aracları temdeki oradan toplandılar hrrld.
kırmızı bir s3 vardı gri type r ile sonuc nasıl oldu video dan birsey anlasılamyor.
@passatturbo1 arkadas senin aracında yeşil bir passat 1,8 t ise sanırım korfezdeki tunelde gordum birini yada birilerini bekliyordun tunel icersinde ?
benim araç bordo sen başkaını görmüşsün ben çok kalmadım bir uğradım sözüm vardı bir arkadaşım agelicem diye:)
-
Güzel havayı iyi değerlendirmişsiniz
-
typerle s3 denemesi olmadı gibi bişi typer vites kaçırdı bidahada denemediler
-
-
guzel organizasyon
devamı olcakmı ?
-
herzaman olacak allah nasipederse yeni belediye başkanımız saolsun birde sadece gebze için drag pisti yapmaya başlıyor gelenler bilir kendiside bizzat bu organizasyonun içindeydi onun sayesinde daha güzel seyler yapacağımız kesin