-
Corsa 1.3CDTI 90Hp. # Black - Yay takıldı
-
aramıza hoşgeldiniz..Aracınız çok güzel,kazasız belasız sürüşler dilerim.Mod'lamayı düşünüyorsanız yapılacak birçok şey olabilir.
Örneğin opc line body kit ile biraz daha sportif bir görünüm kazanabilirsiniz.
Ayrıca jant düşünüyorsanız 17" Corsa GSi (SRi) jantı da mükemmel duruyor bence..
Irmshcer veya steinmetz front spoiler + ızgara da süper durur mesela :)
Performans için re-map düşünebilirsiniz.Bendeki 90 hp CDti, map ile 110 hp olmuştu.
-
Alıntı:
.::EmrE::. Nickli Üyeden Alıntı
aramıza hoşgeldiniz..Aracınız çok güzel,kazasız belasız sürüşler dilerim.Mod'lamayı düşünüyorsanız yapılacak birçok şey olabilir.
Örneğin opc line body kit ile biraz daha sportif bir görünüm kazanabilirsiniz.
Ayrıca jant düşünüyorsanız 17" Corsa GSi (SRi) jantı da mükemmel duruyor bence..
Irmshcer veya steinmetz front spoiler + ızgara da süper durur mesela :)
Teşekkürler hoşbulduk.
Tamponlara ek yaptırmayı düşündüm; fakat vazgeçtim. Steinmetz front spoiler ve irmscher ızgara düşünüyorum ama temin edicek yer bulamıyorum.
-
Steinmetz için : Kadıköy Soundstation Tuning.. 0216 - 449 1509
Irmscher için : Opel Egem - Aksesuar bölümü..
Steinmetz spoiler çok güzel duruyor'da, fiyatına komple opc line yapılıyor :)
-
Alıntı:
.::EmrE::. Nickli Üyeden Alıntı
Steinmetz için : Kadıköy Soundstation Tuning.. 0216 - 449 1509
Irmscher için : Opel Egem - Aksesuar bölümü..
Steinmetz spoiler çok güzel duruyor'da, fiyatına komple opc line yapılıyor :)
Kadıköy'deki steinmetz'de de yok malesef spoilerde panjurda. Egemde getirtmeyi düşünüyormuş; fakat yazın getirticekmiş.
-
-
maşallah. güle güle kullan.
-
Heryerde söylüyorum yine söyleyeyim:) Güle güle kullan Maşallah maşallah:) Bence önce yay ve jant sonrası yavaştan gelir zaten herşey aklında o yüzden sorun yok:)
-
maşallah kazasız belasız kullanın çok güzel
-
Alıntı:
Can_t Nickli Üyeden Alıntı
Heryerde söylüyorum yine söyleyeyim:) Güle güle kullan Maşallah maşallah:) Bence önce yay ve jant sonrası yavaştan gelir zaten herşey aklında o yüzden sorun yok:)
Valla herşey aklımda da. o dediklerin ağustos gibi olur, olursa yaza jant yayla girsem çok iyi olurdu da hayırlısı.
güzel yorumlarınız için teşekkürler.
-
hayırlı olsun.allah kaza bela vermesin.
-
allah kaza bela vermesin aynısından patronumun var yol tutuşu pek iyi değil yada beni tatmin etmiyo yay takmanızı tavsiye ederim..:)
-
güzel araç güle güle kullanın
-
Alıntı:
ersin55 Nickli Üyeden Alıntı
allah kaza bela vermesin aynısından patronumun var yol tutuşu pek iyi değil yada beni tatmin etmiyo yay takmanızı tavsiye ederim..:)
Bende yoll tutuşunu bayağı beğeniyorum, yay taksam mı taktırmasam mı diye düşünüyordum bu yüzden :)
-
Alıntı:
cihad Nickli Üyeden Alıntı
Bende yoll tutuşunu bayağı beğeniyorum, yay taksam mı taktırmasam mı diye düşünüyordum bu yüzden :)
Tak bence :) çok güzel oluo :D
http://www.techturkey.com/forum/show...&postcount=125
-
Kazasız belasız gerçekten çok güzelbir araç.
Bu arada araç sahbinden'de ilanı var sanırım.
-
Alıntı:
radula Nickli Üyeden Alıntı
Kazasız belasız gerçekten çok güzelbir araç.
Bu arada araç sahbinden'de ilanı var sanırım.
Evet açtım öylesine baya talep gördü, kapatıcam ilanı :)
Bu arada tholl-ga, yayın markası nedir
-
bugun arabayı kaldırıcam o zaman yazıcam buraya
-
sislerde xenona karşıyım aslında jantlarıda 16'' bişeyler yaparsan çok güzel olur.Allah kazasız belasız binmek nasip etsin.yay düşünüyorsan kesinlikle benzinli h&r derim tuğrankalim'in arabayı biliyorsun zaten :)