max 34 bine kdar araç bakıyoruz ilk tercih cooper s onun dışında önerileriniz neler eksiler artılar nelerdir cooper konusunda ? fikirlerinize ihtiyacım var saygılar
Printable View
max 34 bine kdar araç bakıyoruz ilk tercih cooper s onun dışında önerileriniz neler eksiler artılar nelerdir cooper konusunda ? fikirlerinize ihtiyacım var saygılar
biraz daha ekleyip sıfır 207RC alabilirsin
Gc8 alınabilir bence. Ne şartlarda ne amaçla kullanacağını da yazsaydın daha iyi olurdu.:)
Bug wrx de olabilir.
http://www.sahibinden.com/subaru_imp...XQQdisplayitem
Impreza WRX bakabilirsiniz Berkan..:)
p.s eger kesin MCS istiyorsanız bi arkadaşımda full stock R53 var satılık.
wrx bakabılırsın. en azından önun acık olur motor konusunda ;)
wrx hiç aklımızda yoktu şuan girmiş durumda saolun :D bu gri wrx güzel duruyor baya diri ve bakımlı gibi araç hakkında fiyat ve fikriniz neler ?
wrx aldık diyelim ne gibi şeylere dikkat etmeliyiz masraf ve parça durumları nasıl ?
başka tavsiyelerinizi bekliyorum yazan herkese çok çok teşekkür ederim
cooper s iyidir
konuştum kanka yarın buluşup bakıcam bakalım çok saol
http://www.sahibinden.com/cupra_r_30...XQQdisplayitem
Böyle bir şeyde düşünebilirsiniz arabayı tanımıyorum örnek olarak gösterdim ama mini cooper s de o paralara mantıklı bir seçenek bence.. Yada eski kasa S3 bakabilirsin ama temizini bulmak zor o paralara çok titiz değilsen bulursun
wrx & cooper s ? karşılaştıralım ?
bence 0 km 207 rc ye bak cok daha iyi bi araba.. veya wrx fln al...
wrx 4 kapılı genıs bagaj hacmıne sahıp istedıgın sekılde aıle arabası gıbı kullanırsın :D Mcs de 2 kıslık yerıne kullanırsın :D bagajı yok say zaten :Dhele boyun benım gıbı 180 nın uzerındeyse arka koltuga anca 1 kısı oturabılır...
wrx ben gıdıyorum derken ,mcs gitsekmı acaba dıye dusunur :d (garıp oldu ama bıraz :D )
madem cooper s dusunmusun abı bncde ole olsun sebebıne gelınce ; kullanması rahat ve bır o kdr da zevklıdır , yol tutusu mukemmeldir,yapılan ıslemlereguzel tepkıler verır ve goruntu olarakta cok guzel =) tek sorunu arka tarf bıraz darbırde sunrooflu dusunuyorsan eger sunroofsuz almanı tavsıye ederım cunku gelen sesler sınır bozucu +100 kıloya yakın agırlık