-
Laguna COUPE 2.0T Photographed by OZCANOZKAYA
-
arkası bıldıgın jag xf ama on taraf hıc gzl degıl foto ıcın tesekurler
-
vay be ne zaman gelmiş bunlar Türkiye'ye..çok güzel görünüyor..
-
Alıntı:
MUGENPOWE® Nickli Üyeden Alıntı
arkası bıldıgın jag xf ama on taraf hıc gzl degıl foto ıcın tesekurler
katılıyorum ama arkası daha cok aston martin i andırıyor bence
-
1.3.7 resimler harika görünüyor Özcan. Emeğine sağlık kardeşim. Lagunada olmuş yani. Keyfine doyum olmaz 2.0 T :)
-
evet arka direk aston martin gibi olmuş
-
Emeklerine sağlık aston martin çakması olmuş.
-
Maisteki araç yola çıktı demek ...
Yeni meganlarda güzel geldiydi gözüme özellikle turuncu olan ....
Eline sağlık ....
-
bak bu fotolar çok daha güzel ve doğal olmuş:icon_tup: acaba bizim fn2 ler içinde bi çalışma yapmamız mümkünmü seninle:soru:
-
eline sağlık fotolar güzel. imzanı da bence biraz daha dikkatli yerleştir.mesela 8. fotoda tam ortalasan daha iyi durur bence. kolay gelsin.
-
Gayet güzel eline sağlık..birde iso yu düşürürsen noise kalmıcak :)
-
bu sefer güzel olmuş, fazla oynama olmadan. araba da şık gerçekten.
-
Valla güzel yapmışlar helal :)
Ellerine sağlık güzel kareler...
-
Çok güzel araba..Fotograflarda güzel eline saglık :)
-
Fotograflar guzel olmus eline saglik. Arabayi pek sevmedim ama.
-
Ellerine, emeklerine sağlık. Seçmiş olduğun mekan çok güzel ve estetik. Fotoğraflarda bir hayli güzel. Keşke iç aksamdan da bir kaç kare alsaydın. Merak ettim açıkçası =)
-
Alıntı:
Buğra A. Nickli Üyeden Alıntı
Ellerine, emeklerine sağlık. Seçmiş olduğun mekan çok güzel ve estetik. Fotoğraflarda bir hayli güzel. Keşke iç aksamdan da bir kaç kare alsaydın. Merak ettim açıkçası =)
saolasın bugra.. açıkcası bende cok cekmek isterdim ama fotoları cok kısıtlı bi zamanda cekmek zorunda kalıyorum hatta asıl fotoğraf editoru cekim yaparken onu engellemicek şekilde cekmeye calısıtgım icin (öğrenmek için başka fırsatım olmuyor) anca böyle oluyor. İleride zamanım olacaktır iç ve detay çekimlerine de, o zaman paylaşırım.
Tekrar teşekkürler en kısa zamanda sende de tanışmak isterim. Çekimlerini takip ediyorum.
-
Alıntı:
bs type-r Nickli Üyeden Alıntı
bak bu fotolar çok daha güzel ve doğal olmuş:icon_tup: acaba bizim fn2 ler içinde bi çalışma yapmamız mümkünmü seninle:soru:
teşekkürler. tabi ki zevkle..
-
Alıntı:
vtimania Nickli Üyeden Alıntı
Gayet güzel eline sağlık..birde iso yu düşürürsen noise kalmıcak :)
iso80'de çekim yaptım.. noise'lerin oluşması contrastla - tilllight ve blacklight oranını biraz dengesiz değiştirmemden dolayı oluyor.