-
punto yardım lütfen
2005 punto elektrıklı dıreksıyon arızası yardımcı olabılecek arkadaslar varsa memnun olurum, elektrıkli dıreksıyon arıza lambası yandı daha öncede olmustu ancak sonmustu kılavuzdada arada dıreksıonu tam cevırdıgınız zaman yapar dıyordu ancak bbu sefer sonmedı neden olabılır ve tedavısı nedır
-
City servo motorun arızalanmış gibi görünüyor. Yine de servise bir danış istersen fakat garantin yok ise maliyetli bir iş ne yazık ki...
-
inşallah dediğin olmamıstır yoksa fena tesekkurler
-
haa bıde su anda aldıgım bılgıye gore aracın alt kısmı küçük bir darbe almıs acaba saga ve sola dönüş sensörleri yerıden oynamıs olup sensör görmeme gıbı bır sorun olabılırmı ve bana bu sensorlerın tam olarak yerını söyleyebılecek bır arkadasım varmı
-
O sensorleri bilmiyorum ama CITY meşhur. Umarım CITY değildir. Sen bir servise görün yine de. Burda cevap aramaktansa servise gitmek daha rahatlatıcı olabilir :)
-
SERVISE gıdınce saglamsa bıle arızalı cıkıo sende bılırsın :D :D
-
Bende aynı Puntonun 2006sı var.
Aküm kötü durumdayken yapıyordu, birkac kez de yagmurlu havada yaptı.
Kontrolleri yapıldı herhangi bir arızaya rastlanmadı.
Aküyü degistirdikten sonra kesildi, son zamanlarda hic yapmıyor.
Akün zayıfsa, elektrikli direksiyon arızası verebilir, önce bi akü durumunu kontrol ettir.
Alttan darbe aldıysa ondan da yapar, eger bir hasar varsa kaskodan da alttan hasar olarak bedeli talep edilebilir.
-
tesekkur ederım bılgıler için