-
Seviyorsunuz Böyle Şeyleri :D
-
-
-
gerçekten çok zevkli bi gündü tüm arkadaşlara tşk
serhatı o kadar yorduk eline sağlık
-
adanalıyık allahın adamıyık diyoruz ya boşuna deil işte :D kardeşlerim benim ortamın güzelligine bak :D bu arada bütün cekimler benim araçtan yapıldı nerdeyse bize teşekkür yokmu :D
-
Alıntı:
metin01 Nickli Üyeden Alıntı
gerçekten çok zevkli bi gündü tüm arkadaşlara tşk
serhatı o kadar yorduk eline sağlık
Yansın abi ortalık yakışan olsun hehehe
Günün sözü kemalcanda ama Murat abi bana bir yolluk yap:hahaha:
-
arabalar pert,tipler kayık.allahın adanalıları:D ben nerdeyim lannnnn:)
-
Alıntı:
dou_corolla Nickli Üyeden Alıntı
adanalıyık allahın adamıyık diyoruz ya boşuna deil işte :D kardeşlerim benim ortamın güzelligine bak :D bu arada bütün cekimler benim araçtan yapıldı nerdeyse bize teşekkür yokmu :D
Teşekkür ederim Dou rahatladınmı ? :D Geç kaldın ama bunu saymıyoruz
-
güzel bir gün olduğu belli :D bu arada fotolar süper çıkmış
-
Maşallah..
Buarada dikkatimi çektide biri Adanada app plaka basma işi yapsa iyi para kazanır :)
Orda sanırım app plaka yok gördüğüm kadarıyla kötü duruyor plakalar arabanın görünüşünü çok etkiliyor..
-
Alıntı:
Jam da Joker Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah..
Buarada dikkatimi çektide biri Adanada app plaka basma işi yapsa iyi para kazanır :)
Orda sanırım app plaka yok gördüğüm kadarıyla kötü duruyor plakalar arabanın görünüşünü çok etkiliyor..
app yi polısler hiç sevmıyor enfazla bı arabada 1 hafta kalıyor sora kırıyor polısler
-
Alıntı:
Maşallah..
Polisler rahat bıraksa yoksa gördüğün her aracın hemen hemen app plakası vardı. Ama çevirmelerde kırıldı hepsi.
-
Alıntı:
Maşallah..
seviyosunuz böyle şeyleri sanırım mr.joker
-
Alıntı:
Maşallah..
geçenlerde bu forumda sohbet konusu altında bi başlık acıldı hatırlarsan adanada yazılan trafik cezaları tüm türkiyede yazılan ceza toplamının 2 katı demişti konuyu acan arkadaş bu acıklama neden app takmadıgımıza yeterli bi acıklama olur sanırım :D
@serhat : cok rahatladım :D ama bu sayılmaz benim arabanın 600 tane fotosunu cekecen olm agzına pislerim :D
-
Hadi ya üzüldüm niye öyle birşey yapıyorlar oda ilginç İstanbul gibi biryerde bile dikkat etmezlerken orda ne diye öyle bir uygulama var anlamsız.. Çift mühürlü yaptırmakta mümkün değil heralde ?
-
güzel bi gün olmuş,elinize saglık...
-
-
Alıntı:
Hadi ya üzüldüm niye öyle birşey yapıyorlar oda ilginç İstanbul gibi biryerde bile dikkat etmezlerken orda ne diye öyle bir uygulama var anlamsız.. Çift mühürlü yaptırmakta mümkün değil heralde ?
farketmıyor tek çift sahte plaka değipte kırıp atıyor polısler bızde uzerlerıne gıdersek sen bunu nıe kırdın dıe busefer film egzoz dan yazıyor onun ıcın kırdıkları zaman bişe demıyoruz
-
millet resim çekme derdinde ben ve mustafa kopekle oynama derdindeyiz bide polıs amcalarıda yazın bu ızlerı kım yaptı:D:D dunden kalmiş abı bunlar bız yapmadık:D:D:D