-
Jant göbek delme ??
belki yapan yada yakın arkadası yaptıran vardır diye sormak istedim aracıma bu güne kadar 18 farklı jant taktım aracım ford ve lanet bir bijon ölcusu var hem ofset hemde bıjon ölçüsü olarak jant bulmak zor olanlarıda taktım zaten :D geçenlerde aklıma geldı bi müsterimiz janta tornada bijon açtırdı bu işlem ne derece sağlıklıdır ? zaten açılması için jantta et degerı ve yer olması şart sorun olcaını sanmıyorum ama burda benden çok daha fazla bılgısı olanlar mevcut bilen duyan varsa yorumlarını beklıyorum olumlu yorumlar olursa spoom takıcam hemen :D
-
Güzelim jantlara kıyılmaz yaa:(:( Spacer daha iyi olmazmı,tabi herhangi bi sorun teşkil etmiyorsa oda...Bi sakıncası yoksa
-
Jantta işlem yaptırmanı önermiyorum. Spacer ile kurtarmaz mı durum.
-
spacer oldumu aracın camurluk lar acık olmasına ragmen tekrardn actırmam lazım cunku 3 cm dısarı cıkıcak saplamalar ve spacer ıcın o yuzden onu dusunmuyorum bırde orjınal bulmak lazım yapma spacer cok guvenmıyorum ona bıle 300 ytl ıstıyorlar
-
bijon aralığı değiştirilmiş jant kullandım,yaptırdım,kullanan arkadaşlarım oldu hala da var bi sıkıntı yaşamadım ama sonuçta el işi bu başkası yapar olmaz yani bişi diyemem.
-
o zaman deleyim gitsin ya :D yarın sanayiye gidip jantı alıp tornacı arkadasa gotureyım bakalım o ne dıcek
-
spacer takman daha sağlıklı olacaktır, jantların delikler arası etini çok inceltmiş olacaksın, hele bide jantların ince etli ise hiç sağlıklı olmaz, birde deliklerin orjinal delikler ile simetrik olmazsa balansa yol açar..
-
delinicek yüzeyde yeterli et kalınlığı warsa sorun olmaz sonuçta metal parçası ( yamuk delme yeter yada kaat kdr yerden delmeye kalkma :D )
-
sürekli degiştiriyorum aldıgım jantlarda 250 km süratede cıktım hiç sorun yaşamadım bugüne kadar
-
degistirilmis jant bende kullandim ve kendimde ugrasip olculeri degistirttigim jantlar oldu. orjinal delikleri kapayip yeni olcude hesapli kitapli bir sekilde yaptirrisan hic bir sorun olmadan gayet guzel kullanirsin.
-
http://img23.imageshack.us/img23/354...ce411488ao.jpg
Niyetin böyle birşey mi yapmak orjinal 306 GTi jantını delmiş bu arkadaş
-
ıyı bı tornacıda yaptırabılırsın bız cok yaptım delık delme ıslemını maslakta yapan yerlerde var ıyı ustalar var hıc bır sorun olmaz...
-
benım yapacaım 4*100 olan jantlara 4*108 aplıkasyon acmak sorun olmuycak herhalde
-
mevcut bijon deliklerini kaynakla doldurtulup yeni ölçüde tekrardan açılırsa hiç bi sorun olmaz gayette güzel kullanırsın.. tabi extra bi boya işi çıkacaktır ama o da işin kreması. olacak o kadar diyelim..:)
-
bi ara bijon deliği olmayan jantlar satılıyodu alıp arabana göre bijon deliği açtırıyordun :D