Beyler çoğu firma 3 gün minimum diyo ama bana 2 gün lazım.. Bilen varmı 2 günlüğüne dizel bir araç kiralamak istiyorum.. rent a car tanıdığı yada bu işi yapan..
birde şöförlü minibüs lazım 9+1 14+1 bunuda bilen varsa sevinirim..
Printable View
Beyler çoğu firma 3 gün minimum diyo ama bana 2 gün lazım.. Bilen varmı 2 günlüğüne dizel bir araç kiralamak istiyorum.. rent a car tanıdığı yada bu işi yapan..
birde şöförlü minibüs lazım 9+1 14+1 bunuda bilen varsa sevinirim..
dizel araç ne istiyorsunuz mesela? minibüste marka verirmisiniz ve kullanım süresi hangi tarihlerde? size yarın ücret ve imkan olasılıklar olarak geri dönerim.
arkadaşlar dizel clio fiasta neyse artık ama 2 gün.. yarın alıp perşembe veririm...
minibüs vip fln değil.. fiat renault peugeot 9+1 veya 14+1 şöförlü istiyorum.. izmiregidicek 900 km'den hesaplanır işte..
açıkçası ücretleride çok bilmiyorum ortalama biliyorum.. kısaca ilgilenen varsa yardım edicek sevinirim :)
minibüs gidip gelıcekmı aynı gün.ben sana ayarlıcam arkadaşımı 14+1 minibüsü var.
533 449 45 62 ekrem beyle görüşürseniz yardımcı olur size. Adımı verebilirsiniz...
araçlar 09 accent dizel...
detayları km olarak yolladım.
0542 335 40 88 hikmet.. bu numaradan minübüs için ulaşabilirsin.
0533 359 57 55 fatih
sıfır clio
2 günlük fiesta 2008 75 tl günlük.
caravella 2008 full 9+1 abt body li falan şöförlü 250 günlük
ben bugün arabayı servisten alırken dikkatimi çekti.renault kiralama yapıyor.hatta ismi renault artı gibi bişi.afiş asmışlar.clio 3 dizel günlük 70 tl.