-
106 S16 | Saxo VTS @ Denizli
-
devam
-
saxo guzel ama bıraz daha basılabılır ve 99 2002 stopları taksanız daha hoş olur mk2 spılerıda olmalı...
106 zaten guzel serdarcım maşallah
-
vts'ye 206cc veya mk2 jantı şart bence.iki aracada maşallah çok sıkı duruyolar!
-
Mekan ve cekimler güzel ellerine saglık :)
Araclara da masallah, saxoya o jantlar pek olmamıs gibi...
106 zaten harika ;)
-
Vay vay vay :) Çok güzel araçlar,çekimler maşallah Mhrcmcim :D
SI nerede ? :D
-
Saxonun jantlar değişecek zaten cc veya quick jantıyla :) yorumlar için çok teşekkürler amatör çekmeye çalıştık işte.. Biraz apar topar oldu çekim olayı bi anda karar verdik eksik çok aslında..
-
-
Alıntı:
Speedman Nickli Üyeden Alıntı
Vay vay vay :) Çok güzel araçlar,çekimler maşallah Mhrcmcim :D
SI nerede ? :D
Saolasın kardeşim, SI çok kirliydi vaktimiz yoktu temizlemeye hava kararcak diye.. eksik oldu artık :)
-
106 çok güzel maşallah..vts 2 orji jantı ile hoş olcaktır.
-
vts2 jantı bencede cok iyi olur birde orj. far stop takımı :)
ama tabi ki 2 aracta cok güzel masallah :)
-
106 yanıyor resmen ...
ikisinede maşallah
-
-
ıkı aracda cok guzelmıs saxodakı lastık secımı yanluşmı nedır anlayamadım kac taban lastık takdınız ona ...
-
eline sağlık muharrem aracalarda cok sıkı zaten ama mavişin biri eksik kalmıs olmamıs:D
-
Mhrm ben resimlerin bu kadar iyi olmasini beklemiyordum , eline saglik dostum ;) Gorusler icinde tesekkur ediyorum arkadaslar .. O otlarin oldugu mekana giricez dige marspiyeli catlattik ama yapicak birsey yoktu :)
-
Alıntı:
Pug Nickli Üyeden Alıntı
Mhrm ben resimlerin bu kadar iyi olmasini beklemiyordum , eline saglik dostum ;) Gorusler icinde tesekkur ediyorum arkadaslar .. O otlarin oldugu mekana giricez dige marspiyeli catlattik ama yapicak birsey yoktu :)
Saolasın kardeşim ;) marşpiyel kötü oldu ama nazar çıktı diyelim artık :)
-
Çok güzel kareler bence çok beğendim mekanda güzel.
AMA!!
106 farları sök stopları sök !
saxo far stop jant ön loto ve spoiler ORJİNAL! şart :D
bunların dışında çok güzel bence 2side kazasız belasız
-
hey maşallah elinde sağlık muharrem.seni ciciler yarın elinde olur öyle foto cekersin;)