:D
Printable View
Maşallah maşallah ya sohc umuza özgür abim :)
Valla helal olsun emeğinin karşılığını almışsın....
6500 rpm de ne işin var kanka. Maşallah bu arada.
maşallah Özgür abi güle güle gazlarsın inşallah :)
bro avans problemi ve kısmi ayar ve 7200 kesiciye rağmen güzel sonuç daha gideri var bunun :icon_tup:
maşallah gelmiş vtec e dayanmış :icon_tup::)
yaw onu bende anlamadım kanka..ozgun kesicisi 7200 e koydu.
iyi günlerde kullan özgür. maşallah.
maşallah güzel çıkmış rakamlar:)
aynen hacı.. avansı acamaıyoruz yukarılarda cok vuruyor. şuan avas kısık ve araba yavas:)
8000 rpm için ana kol yatakların yağlama kanallarını buyutucez ve guzel bir cai ile gucu dahada yukarılara çekebilicez.
ayrıca senkromençlerde sorun var 2-3-4-5 carltıyor..:(
miami ozaman gel aç motorunu yataklarına yapılıcakları yap ondansona ben döneyim 8200 size kolkay geliyor bazı şeyler sordum onu bunu yaptım bütün olması gerekenler yapılmadığı için ve bu araçcın 7200 üstünde yataklarında yağlamasında sorun olduğu için açmadım :) çok istiyorsan açim ama 1 krqank bikaçtanede yatak alman gerekebilir sonra
ozgur masallah bastan yarattın arabayı elıne saglık valla.
Ozgünüm yazdım oraya " özgün yaptıysa vardır bvir bildiği diye" , canım kardeşim şimdi biz ne biliyoruz Özgür arabayı yaptı tertemiz sorunsuz rodajı bitti Özgün ayar yaptı neden araba dönmüyor biz biliyormuyuz yağlamada problem var!!!!. Yazdık oraya özgün yaptıysa vardır bir bildiği diye.
Bize ne kolay geliyor çorba olmuş olm senin kafan artık tepkilerini şaşırıyorsun.
herkese cok tesekkurler:)
ya bosver kalsın bole tork 170lere gelmiş:D
guzel olmuş emeğinize sağlık