Arkadaslar elınde 3D gozluk olan varsa gonderebilirmi :)
Bende REALD olanlardan var ancak ındırıdıgım filmler icin degıl malesef. Bu ucuz kartondan olan gozluklerden arıyorum :)
Printable View
Arkadaslar elınde 3D gozluk olan varsa gonderebilirmi :)
Bende REALD olanlardan var ancak ındırıdıgım filmler icin degıl malesef. Bu ucuz kartondan olan gozluklerden arıyorum :)
yeşil kırmızı gözlüklerdenmi ariosun ?
Bulamazsan dealextreme.com'a bak. Çok uygun fiyatlı satılıyor orda ama 2 haftada geliyor.
en yakın kırtasiyeye git biri koyu biri acık iki tane o janjanlı malzemelerden al renk farkedio mu bilmiorum. bi kartona yapıştır ve kullan...
hahahah alemsiniz ha :D Hulya avsar falan :D
ya Biliorum yesıl kırmızı oldugunuda sımdı el ısı kagıtlarıyla ugrasmayayım dedım :D
elınde fazla olan varsa alayım karton marton ıdarelık yok sanırım normal cercevelı alaımda es dost ıster ılerde :)
o yılbaşında elden ele dolaşan bi kaç gözlük vardı ama ufak olduğumuz için bize pek nadir uğruyordu, ama hatırlıyorum bende, pek bi acayip gelmişti :D
Serencebey bi işe yaramıyor boşver bence :D
Ya yok ona uygun filmler ındırdım :D ALmam lazım :D
Olsa yollardım valla merak ettim :(
Bu flimleride merak ettim, sen dene istersen bi işe yarıyorsa ben DIY gözlük yaparım :D
Şöyle bir zımbırtı vardı.
http://www.3dgozluk.com/
Çekim teknolojisine göre değişiyormuş sanırım kırmızı mavi , kırmızı kahve diye.
Bende Cinebonus'un kullandığı 3D sinema gözlükleri var Burak. İşine yararsa göndereyim :)
geçen ay cnbc-e dergisi vermişti dergiyle beraber. chuck diye bi dizisi var 3d, onun için. almamıştım ama :)
3d yayın yapan bir sinemaya gidip iste bitane :)
3D Tv verelim? :)
O show tv nin.. :D 900lü hattı arayıp bende almışdım 3boyutlu gözlük bilmem kaç para telefon faturası gelmişdi üstüne yediğim fırçalarda cabası. Benim tavsiyem hafta sonu itfaiye meydanına gidip 1-2 tl ye satılan gözlüklerden al camınada el işi kağıdını yapışdır.