sanırım bir çok kişi bu siteden tanıyo aracı ve sahibini benim dışımda. sizce nasıl bi araçtır ve yazılan degerler dogrumudur?
http://www.sahibinden.com/517_bg_fiy...XQQdisplayitem
Printable View
sanırım bir çok kişi bu siteden tanıyo aracı ve sahibini benim dışımda. sizce nasıl bi araçtır ve yazılan degerler dogrumudur?
http://www.sahibinden.com/517_bg_fiy...XQQdisplayitem
walla ben o güçte sorunsuz yürüyen bi sulhinin eski aracını gordum şanzıman vs tum yuruyende o güce göre idi buda öyle yapıldı ise fiyat süper derim
Forumdan sahibi cıkar demedi demeyin :D
Satılmadıysa ve ilan fake değilse sahibi kıldır arabada tertemizdir fiyatta iyidir ama dediğim gibi sahibi değişmediyse ve fake ilan değilse ....
Bu resim bizim PistGünleri serisinin Formula 1 istanbul park ayağında çekilmiş .
Otomobil katılmadı başka bir yarış takımında çalışan bir dostumuzun otomobiliydi .
Yiiiiğittt nerdesiiiinnnn :D
araba yiitin eski arabası bilirsiniz arabada tek sorun dogbax yok alan onu alması sart olarak alır ve araba ultra temız ve itinayLa yapılmiştir...
Aracın el degiştirdigini biliyodum. Benim konuyu buraya açmamdaki niyetim acaba araç hala aynı spectemi? yeni sahibindeki son durumu v.s
vlla eger sorunsuz sa super otesi yani ama 2 barda sorunsuz olabilcegini hiç sanmıyorum ..dog box ta alırsın artık bnce hiç onemlı diil
ben 2 barda yaz kış sıktım ve hiç sorun yasamadım araba gene aynı s pec lerde ve sorunu yok tek dogbax sart sorası heryere 2 bar ...
sanayiye gelioyo bir havalar bir havalar gıcık oluorum :D
arabada malzeme ne var yazmıo fikir edinelim..
Bugün Doğan ustanın ordaydı araba.Daha sonra aracı bu hale getiren Yiğit geldi konuşma fırsatım oldu.Aracı 500+hp hali ile 1 yıl kadar kullanmış ve standart şanzımanı ile kırmadan.Biz çıkarken arabayı almaya niyetli olan kişide Yiğit'le konuşuyodu sanırım bugün bakan kişi alır arabayı zaten.
ben yine söylüyorum 500 ile kırmamak imkansız...
Araba güzele benziyor 1.4 bar 430 hp iken benim araba 100 +km"deyken 3.vites dişlisini tuz buz etmiştim.5bin dolar civarı dogbax aklında olsun