-
Ferrari California
-
Ellerine saglık ;)
Ağaoglu isini biliyor, her ne kadar önden motorlu bir ferrariden haz etmesem de :D
-
motorun yeri çok güzel önde olmasına rağmen...
arabanın tam ortasında aslında..
s2000 ninde böyle...
-
Maşallah güzel araba ama Alfa 8C Competizione'yi tercih ederim:) 2.Fotograf çok güzel eline saglık Hakan.
-
Zaten s2000 e cok benziyor California. Kullanım sekli, gaz tepkimesi cok benzer. Hatta bu Ferrari'lerde vtec acıyor gibi ha :) Tek farklı biraz daha fazla dikkat cekiyor olması :)
-
eline sağlık acele ama iyi çekim olmuş. araba ise çok güzel, önden motorlu ferrarileri daha bi severim nedese:)
-
ben bu arabayı sewmedim galiba.. ferrari gibi değil sanki
-
TR de bi tane galiba, geçen trafikte görmüştüm.
-
Direksiyon ve göstergelere bayıldım.:o Fakat 355,f40,f50,testarossa,430 varken ferrari gibi gelmiyo bana.:Deli:
-
eline sağlık...sonuçta ferro:D
-
üretilmiş en şık araçlardan biri bence, maşallah... aga işini biliyor.
-
-
Fena araba ya masallah.. Eline saglik Hakan, cok guzel fotograflar..
-
eline sağlık keşke daha güzel bir ortamda çalışma imkanı bulsaydın daha güzel kareler yakalardın bunlarda çok güzel
-
Ya sev ya terket arabası :) Maşallah sahibine, senin de ellerine saglık
-
geçenlerde caddebostan tarafında trafikde baya inceledim , çekimler güzel ama arabaya bi türlü ısınamadım , ferrari gibi değil bencede..
-
hakan çok güzel resimler.onur üye deil galiba oanada kazasız belasız :)
-
Ferrari sonuçta arabanın motor önde olmuş, 3tekerlekliymiş önemli degil :D
-
agaoglunun cekmekoyde bir sitesinde oturuyorum her hafta bizim siteye gelir gecenlerde de geldi yaklasik 300 metrelik bir Yol Var cakil tas akliniza ne gelirse ve vs ben o yolda 10 km'den yukari gidemiyorum arabama acidigimdan Amcam bu arabayla artik ya bana hava atmak yada gaza getirmek icin o yolda yanimdan yanlaya yanlaya gecti....
Paranin gucu baska aciklamasi Yok