-
SON HALİYLE SRK 57 Günceli 3.sayfada...
-
Farklı bir jant modeli daha güzel dururdu bana göre... : ) Yine de zevkler tartışılmaz...
-
maşallah kazasız belasız ilk göz ağrım kuş serisiydi:) fazla oynama bence bu hali sade ve şık başka neler yapıcaksın?
-
Alıntı:
desibel Nickli Üyeden Alıntı
maşallah kazasız belasız ilk göz ağrım kuş serisiydi:) fazla oynama bence bu hali sade ve şık başka neler yapıcaksın?
saolasın :)
bende sadelikden yanayım çok oynayıp arabayı zurna şekline getirmek istemiyorum ön farlara angel arka bagaj üstüne bi m3 rüzgarlık, jantlarla ilgili biraz sıkıntı var gibi onuda deneyip görücem cumartesi takıldı tam anlamıyla deneme fırsatım olmadı muhtemelen jantları ufaltabilirim...
-
16" ve ya 15" ideal bana göre... 17"ler biraz DUB Style kalmış :)
-
Dostum cahilliğime ver Şu arkada KOSKOCA frene basınca yanan kırmızı lamba ne işe yarar ? Arkadan gelenlerin gözünü almanın dışında.
Bu arada arabana masallah
-
Alıntı:
::ZaFeR:: Nickli Üyeden Alıntı
16" ve ya 15" ideal bana göre... 17"ler biraz DUB Style kalmış :)
aslında araba çekerse çıkarma isteğim hiç yok görüntü ve görenlerin tepkiler iyi yönde.. ama araba sanırım çekmicek gibi geliyo...
-
Alıntı:
ICE Nickli Üyeden Alıntı
Dostum cahilliğime ver Şu arkada KOSKOCA frene basınca yanan kırmızı lamba ne işe yarar ? Arkadan gelenlerin gözünü almanın dışında.
Bu arada arabana masallah
:) estafurllah ben ilk ona tepki bekliyordum biraz sonraya kaldı tepki :) onu sevdiğm bi arkadaşımın isteği üzerine kıramadım çıkmış olan stop lambasını taktım jantlarıda takınca çok sırttı yakın zamanda sökücem ... Ne işe yarıyo derseniz arka stoplar folyo kaplama oldugundan frene basınca daha ileriden farkediliyor bi bu özelliği var işe yarama konusunda...
-
panjur ve sınyaller degıstımı daha guzel olur bence sen 15 e dön
-
Alıntı:
aca-R Nickli Üyeden Alıntı
panjur ve sınyaller degıstımı daha guzel olur bence sen 15 e dön
panjur yeni değişti nasıl bi panjur önerirsin sinyalleri aldım ama takmaya zaman bulamadım...
-
Alıntı:
34srk57 Nickli Üyeden Alıntı
panjur yeni değişti nasıl bi panjur önerirsin sinyalleri aldım ama takmaya zaman bulamadım...
bu panjurlar yan sanayı bndede vardı ufak bıraz bunlar
bnce bu tıpler daha ıyı duruo ve tam oturuo
http://www.modifiyem.com/forum/membe...ogan-turbo.jpg
Eğer elimden gelir diosan bundan yap farklı oluo bn yaptım sattım sonra :D
http://i282.photobucket.com/albums/k...R/3f07a2d5.jpg
-
panjurlar ne iyi ne kötü olmus ama ben siyahdan başka renk koyma taraftarı değilim...
oturma olayıda benim sol farın ayağı kırılmış onda ayarsızlık olduundan bizimki biraz oturmamış havasında
-
Beyaz Şahin, Maşallah
Oben hala duruyorsa, etiket işidir o, etiket şahinde 17 olmaz :) 17 varsa, Oben olmaz :)
17 zaten olmamış, 14 yada 15 e düş bence...
-
Alıntı:
Safak-e30 Nickli Üyeden Alıntı
Beyaz Şahin, Maşallah
Oben hala duruyorsa, etiket işidir o, etiket şahinde 17 olmaz :) 17 varsa, Oben olmaz :)
17 zaten olmamış, 14 yada 15 e düş bence...
anlıyorsun sen bu işten :icon_tup:
17 hoşuma gitmedi deilde arabyı biraz yoracak gibi olmazsa 15 düşünüyorum...
-
Masallah ;)
Bence de 17 yerine söyle 15-16 güzel offsetli birsey taksaydın cok daha güzel olurdu bu basıklıkta ;)
17leri geri verme satma sansın varsa direk uygula derim ;)
-
Alıntı:
34srk57 Nickli Üyeden Alıntı
panjurlar ne iyi ne kötü olmus ama ben siyahdan başka renk koyma taraftarı değilim...
oturma olayıda benim sol farın ayağı kırılmış onda ayarsızlık olduundan bizimki biraz oturmamış havasında
renk konusunda bnde hem fıkırım ılk koydugum resımdekının sıyaha daha hos durur far saglam olsada o panjurlar garıp bıraz olçüleri küçük
-
Alıntı:
DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı
Masallah ;)
Bence de 17 yerine söyle 15-16 güzel offsetli birsey taksaydın cok daha güzel olurdu bu basıklıkta ;)
17leri geri verme satma sansın varsa direk uygula derim ;)
teşekkür ederim ;)
jantları bi abimizin sayesinde aldık dene olursa alırsın dedi deneme aşamasındayım olmazsa geri verip daha ufak bişi alabilirim
eğer olurda bunu verirsem stil direkt German;)
-
-
Alıntı:
::ZaFeR:: Nickli Üyeden Alıntı
Kt4 çok süper olur : )
:icon_tup:
ama o jant için ağır oldugu yönünde sölentiler var varmıdır aslı?