-
207 RC-marşpiyel ve ön dil ?? Fiber Ustası yardım.
-
Ankara 0312 394 30 44 Osman Fifty Tuning Viper Ferhatın selamı var de her türlü yapar :D
-
yan neysede ön çok kötü yalnız
-
Belki delikler olmadan daha ince yapılabilir..İngiltere'de satılan RC ler de standart olarak var bu kit..
-
bu kiti yaptırmak istiyorum bende :D
-
106ların tampon altına yapılan işlemlere benzemiş,biraz daha ince olsa çok güzel olur:)
-
Kardeşim bence iyi değil ya,ek oldugu bariz duruyor gibime geldi ama sen bilirsin :)
Ayrıca fiberden yaptırmana gerek yok,Report otomotiv Irmscher'in distribütörü idi yanılmıyor isem,RC Line by Irmscher'de aynı kit mevcut..Alacaksan bari irmiş al orjinal olsun :)
http://www.rclinebyirmscher.de/index...ot=1&carid=207
http://www.report.com.tr/
Sitesinde mevcut değil Irmscher ancak dergide görmüştüm.
-
Alıntı:
White RC Nickli Üyeden Alıntı
bu kiti yaptırmak istiyorum bende :D
Kanka beyazda da deli duruyor canımmm:D
-
merhaba arkadaslar bu kıt ırmsher firmasının rc lıne adıyla ürettiği kit sonradan takılıyor tr de malesef yok egem tr ırmsher dıst. fakat getirmiyor fiyat ön ve yan olmak üzere 1500 ytl cıvarı selamlar
-
Alıntı:
karsiyakaliozi Nickli Üyeden Alıntı
merhaba arkadaslar bu kıt ırmsher firmasının rc lıne adıyla ürettiği kit sonradan takılıyor tr de malesef yok egem tr ırmsher dıst. fakat getirmiyor fiyat ön ve yan olmak üzere 1500 ytl cıvarı selamlar
1500 verilmez buna ya custom yaptırmak lazım.O yüzden sordum kim yapar diye zaten..
;););)
-
Alıntı:
Antalyalogy Nickli Üyeden Alıntı
1500 verilmez buna ya custom yaptırmak lazım.O yüzden sordum kim yapar diye zaten..
;););)
dostum aslında verılebılır benım egemde bı arkadas var ırmscher malzemelerını falan o getırıyo tr de bunlar orjınal gıbı montajda sıkıntı yok tam yerıne gore ayrıca tampon malzemesı gıbı kırılmaz falan 300-500 fiber yaptıracan kırılcaka montajla ugrasacan ha ben yaptırırım olur dersen banada yaptır neyse parası alayım senden :)selamlar kardeşim
-
Alıntı:
karsiyakaliozi Nickli Üyeden Alıntı
dostum aslında verılebılır benım egemde bı arkadas var ırmscher malzemelerını falan o getırıyo tr de bunlar orjınal gıbı montajda sıkıntı yok tam yerıne gore ayrıca tampon malzemesı gıbı kırılmaz falan 300-500 fiber yaptıracan kırılcaka montajla ugrasacan ha ben yaptırırım olur dersen banada yaptır neyse parası alayım senden :)selamlar kardeşim
Du bakalım Ankara da bir arkadaş soracak fiberci ustasına ,haber verecek...
-
Alıntı:
Antalyalogy Nickli Üyeden Alıntı
Du bakalım Ankara da bir arkadaş soracak fiberci ustasına ,haber verecek...
dostum fıber iş deyıl bela oluyo kırılıyo ıvır zıvır plastık falan yapacak varsa ok dır benım ıcın
-
bence hıç gırme o işe kardesım yzık olur.
-
öncelikle hiçte hoş değil.ayrıca boşyere ağırlık olacak.değmez bence.
-
fiyat geldimi ankaradan? merak ettimde :D
-
tr fıyatı montaj ve boya harıc 925 ytl orjınal ırmscher egem oto izmir getiriyor
-
eğer istanbula yolun düşerse sem tuningte yapıtrabilrsniz hemde çok uygun bir fiyata
-
aracıma aldım egem oto izmir getirdi boya montaj v.s 1150 ytl gib bi rakama mal oldu