http://videos.streetfire.net/video/W...ing_690509.htm
Printable View
fake... hic bi a320 oyle inemez
hadi canım :)
niye yaw olamazmı tirübilasna felan girmiştir
Tuhaf olan o kadar sert darbeye karsın o ön tekerlek aksamı ıyı saglam kalmıs..
ilk zıplayıksa ön kolu kırık kafa ustu surterek dursa daha inindırıcı olurdu bence
baya bi modifiyeli bi A320 flan olması lazım :D normalde uçaklar yakıt depoları yarıdan dolu iken bile iniş yapamazlar.. yani modifiye edip uçağı olabildiğince hafifletip, yakıt deposunu flan boş kullanmak lazım , ön iniş takımlarını flanda biraz desteklemek lazım, yoksa olcak şey değil :)
ahah soner sky'in yorumu yikti gulmekten oldumlan ahhaha:D
yayları ksmişler bnn heralde zıp zıp gidiyor::D
konili.....:D
buna yakin olaylar var ama bukadar sert olanini ilk kez gordum . crosswind ve kotu pilotaj facia yaratir :D hayvan gibi firtinada bi kalkis yasamistimda hayatimdan 20 yili biraktim koltukta :D
pertten topladılar bu makineyi jdm&german sytle yapıolar qweqwewqeqw
Genelde ucuslarda acil cikis kapisinin onunde orururum ***** 195 boy 110 kilo olunca neyse kalkis ve inislerde o koltugun karsisinda hostesler oturur. Abi nasi bi kalkis yasadiysak kadin bana 10 dakika sonragecti tamam dedi ve sakinlesmesmek icin icki alirmisiniz demisti :) o arada birakmisim ben bi 20 lik :) kokmadi ama ahahah
o zmn sorun yok :d ahah banada habire o acil cikis kapsinin orayi kitlemeye calisiolar:D ama her seferinde baska yer istiorum:D ne gerek var yuw allah gostermesin bise oluir fln kapiyi acamam orda olurum olurken bide dusnurum bu kadar kisi benim yuzumden oldu vs. psikopata baglarim:D (ama harbiden en genis yer hep orasi oluyo he:D (o sira)