Smile Adsl Başım Dertte " size danışmak istedim"
Merhaba Arkdaşlar
bır ay once 2 megabitlik olan hattımı 8 megebite yukseltmek istedim
Smile Adsl aradım hattım eger destekliyorsa 8 megabite yukseltmek ıstıyroum dedım onlarda telefonada benı biraz beklettıler ve ardından hattınız desteklıyor dediler
bende 8 megabite yukseltelım talebınde bulundum " 8 megabit 45 ytl 15 giga sınırlı "
ertesi gun :) hattım gitti yaklaşık 5 kere aradım herseferınde farklı bır bahane duydum 6 ıcı arayısımda ıtıraf ettıler hatınız desteklemıyor dıye
benım de internet üzerinden yapmam gereken acil işler var ve biran once internet lazım
desteklemeyen hatta dedim neden 8 megabıt bağladınız ? yanıt oalrak biz onu bilemeyiz ki cevabını aldım şaka gibiydi bende hattın iptalini istedim
ha bu arada eski haline cevırın dedim cunku bekleyen işlerim var cıldırıcam 2 gün oldu internet yok hala duzelememis
hattı iptal talebinden 3 gun sonra yanıt geldı dedilerki özür dileriz mayıs donemındeki internet faturanızı biz ödiyicez ? zaten dedim 2 ay kalmıs ı bıtımıne olur dedim işlerimde yoğun
bu ay :) 120 ytl fatura geldı
aradım sordum yok ole bısı demedık faturayı sız odıyeceksınız dediler
hattımda 8 megabit sınırsız gorunuyor ??? faturadada aynı sekılde
dedim 8 megabit hat desteklemıyor ? nasıl fatura kestınız cevap yok
8 megabit aylık 45 ytl talep etmıstım ? bu fatura sınırsız
bıde karsımdakı arkadas bana sınırlenıyor dedım sınırlenmeye hakkın yok ne konustuysam tersını yapmışsınız ? sizde dava acıcam dedım ve gene iptal kaydı verdım
dava açtıgım zaman ellerindeki ses kayıtlarını sılme ihtimalleri nedir ?