Türkiyenin her ay kendini modifiye eden tek dergisi trtuning temmuz sayısı bayilerde.
http://www.musaacar.com.tr/kapak.jpg
http://www.musaacar.com.tr//arkakapak.jpg
Türkiye’nin Modifiyeli Otomobil ve Drift Dergisi TRTUNING Temmuz Sayısı bayilerde
Yenilenen tasarımı ve logosu ile 8 modifiyeli otomobil, R/C Model, Haberler, Sürüş İzlenimi, Teknik, Hayalden Gerçeğe, Sanal Tuning, Röportaj, Tanıtım, DriftFest 2009 ayrıntılı fotoğraflarıyla, Sizin Sayfanız, Internet, Motorsporları ve Aktivite sayfaları ile tam 130 sayfa 6 poster sizleri bekliyor…
TUNING - WIDEBODY PEUGEOT 307
KT Autostyling’de John Cooper Works tamponları uyarlanan widebody Peugeot 307, alışılagelmişin ötesinde farklı bir görünüme sahip…
TUNING - PORSCHE CAYANNE
İstanbul Garaj ve Aytaç Elektronik çalışması sonucu ortaya çıkan widebody Porsche Cayenne, hem görünümü, hem de ses sistemi ile etkileyici…
TUNING - BMW 320D E90
Son dönemde modifiyeli dizel otomobil örnekleri artıyor. Hem görünüm hem performansa yönelik dokunuşlarla Ankara’dan Başar’ın 320D’si de buna güzel bir örnek…
TUNING - HYUNDAI FX COUPE TURBO
Adanalı Fatih Arnas, Hyundai Fx Coupe ile bir kez daha dergimize konuk oluyor. Ancak bu defa durum biraz farklı. Çünkü bu otomobil, diğerinden biraz daha hızlı…
TUNING - RENAULT MEGANE II
Hayatına 4 yıl kadar önce gri renkli bir Renault Megane II olarak başlayan ByMegane, bugün mutasyona uğramış bir yaratığı andırıyor…
TUNING - VW GOLF MKI
Selçuk Altundağ’a ait VW Golf MKI, yıllara meydan okuyor. Alman stilini tam olarak yansıtan otomobilin ünü, şimdiden ülke sınırlarını aşmış…
TUNING - MERCEDES C180 K
Brabus dokunuşu ile yeniden yorumlanan Mercedes C180K, kardeşlerinden bir adım önde…
TUNING - PEUGEOT 407
İzmir’in en özel Peugeot 407’si hem görünümü ile hem de ses sistemi ile benzerlerinden bir adım önde…
R/C MODEL
Eskişehir’den sayfalarımıza konuk olan Nissan 350Z, gerçeğini kıskandıracak güzelliği ile bir sokak savaşçısını andırıyor…
TANITIM - B.Engineering
Modena’dan Balzano’ya giden otoyol kenarındaki Campagalliano sanayi bölgesinde, bir büyük efsanenin baş harfl erinin işlendiği dev bir yapıt dikkatinizi çeker… Bu baş harfl er “EB” başka bir deyişle Ettore Bugatti’dir…
TANITIM - UNITRONIC
Avrupa menşeli, özellikle VAG Grubu araçların performans ve büyük turbo yazılımlarını üreten Unitronic firması artık Türkiye’de hizmet vermeye başladı…
TANITIM - FILM EXTREME
Filmextreme tuning 06/06/2009 cumartesi tarihinde düzenlediği açılış ile Kayserili tunelere yeni yerinde hizmet vermeye başladı…
AKTİVİTE
MSA Formula Party, Caredline, Techturkey Apachee, VW TR, Garaj 35, Büyük Vosvos buluşması…
INTERNET
Arabasız ve damalı bayraksız yaşayamayanlar için.
HAYALDEN GERÇEĞE
Hayalindeki otomobili gerçeğe taşımak isteyenlere tavsiyelerimiz, Fahri Demir’in kaleminden Subaru Impreza ile devam ediyor…
SÜRÜŞ İZLENİMİ
Ford Mondeo 1.6 Titanium, Honda CR-V, Mazda BT-50, Volvo V-50 1.6D
SİZİN SAYFANIZ
Genç tasarımcıların sanal tuning ve karakalem çalışmalarına yer vermeye devam ediyoruz…
MOTORSPORLARI
Ege Rallisi
TEKNİK - YAKITLAR
Aklımıza takılan, zaman zaman bizi düşünmeye iten ancak daha sonra fazla karmaşık gelen konular vardır.Motorumuz için önemi çok büyük olan “vuruntu, oktan, metanol, C12 “ gibi teknik terimlerin geçtiği sohbetlerden uzak kalmamak için en basit ve en özet hali ile sizlere yakıt ve işletim sistemlerini anlatıyorum