-
34 ak 3644 Jantlarımızı değiştirdik sayfa 4'de
-
maşallah yanlış değilse şirinevler tarafında görmüştüm aracı millet sevmez ama borbetin yakışmadığı araba yok bence :D civiclerde kamberle oynayıp biraz daha içeri veremiyomusunuz lastikleri
-
arac bagcılarda gıttıgım olur o tarafa ıstedıkten sonra ugrastıktan sonra mutlaka olur ama sımdılık bole olması daha ıyı ılerıde ne olur bılmem :)
-
Allah kaza bela vermesin çok güzel. Yalnız jantlar daha farklı bir model olabilirdi benim tercihim. Zevk meselesi tabi :) Aşağıda ki fotoğraflarda güzel olmuş bu arada.
http://img29.imageshack.us/img29/7060/83973566.jpg
http://img29.imageshack.us/img29/8185/50156910.jpg
-
aracı merter - güngören civarlarında bende görüyorum ve çok şık gerçekten, kazasız belasız kullan. :icon_tup: borbetler canlı canlı daha da hoş duruyor.
bence güzel bir plakalık ile ön plakanı olması gerektiği yere takarsan daha şık durabilir :)
-
Değişik olmuş Borbetlerle maşallah beğendim ben :)
-
tsk ederım arkdaslar on tamponda catlak var boyatmak ıstemedıgımden oraya takılı :)
-
borbet cok yakismis buna da...masallah
-
-
Ofsetler Harika .) kazasız belasız
-
-
41 bin kere maaşallah ofsetler nekadar güzel duruyo.nasıl kullanıyosun şehir içnde sürtmüyormu
-
bunun jantlarını ben satmıştım sefaköyden arkadaşlara :) maşallah
-
Alıntı:
mixercempl Nickli Üyeden Alıntı
41 bin kere maaşallah ofsetler nekadar güzel duruyo.nasıl kullanıyosun şehir içnde sürtmüyormu
yoo sorun olmuyo aslında alısıyorsun gozunun kesmedıgı yere gırmıyorsun gırdıysende gerı vıtes yapıyorsun :):)
-
hahahahha burda arkadaşımda bi 1.6 ies vardı yerle birdi.yoldaki küçük bi su borusunun üzerinden geçemyiyorduk.kapalı otoparka felan inerken içinden iniyoruz arabayı kaldırıp ilerliyoruz.araba bizi deil biz arabayı taşıyoz:D
-
Alıntı:
mixercempl Nickli Üyeden Alıntı
hahahahha burda arkadaşımda bi 1.6 ies vardı yerle birdi.yoldaki küçük bi su borusunun üzerinden geçemyiyorduk.kapalı otoparka felan inerken içinden iniyoruz arabayı kaldırıp ilerliyoruz.araba bizi deil biz arabayı taşıyoz:D
bazen benimle yaptıgım oluyor belediyelerin maaşallahı var oyle bır set yapıyorlarkı standart araçların altı vuruyor :)
-
borbet kapaklarını düz olanlarla değiştirsen dahada şık olur kanımca
-
Aracı ilk sefaköyde görmüştüm çok hoşuma gitmişti yeni sahibi sizsiniz galiba Maşallah çok güzel duruyor fakat ön tampona lip le daha güzel duracağından eminim:icon_tup:
-
güzel olmuş,kazasız belasız kullanın:)