benim cepten cekilen videolar biraz karışık tam uğraşamadım.
ab-eh
ab-eh
bhh rs -b18
eh-eb rs
eh-up
eh-zs
Printable View
benim cepten cekilen videolar biraz karışık tam uğraşamadım.
ab-eh
ab-eh
bhh rs -b18
eh-eb rs
eh-up
eh-zs
Maşallah güzel denemeler olmuş b18 iyi yürümüş AB ile EB de şahane..
keşke daha kaliteli şekilde çekilseydi pek fazla bişe anlaşılmıyor.
ve Bilal sahnede süper Allah kaza bela vermesin mis mis.
abi valla çok karışık olmuşş :D:D
sanırım geçen hafta yapılan denelerin videosuda var abi.
korku filmi gibi.kamera sallanıyor falan üstüm döndü midem bulandı ben yatıyorum ii gecleer size.. kapattık :) ( denemeler herzamanki gibi güzel olmuş )
bi ara bilal geriden mi basıp uzuyo :D
Sadece son videoyu izledim de EG civic baya iyi yurumus.. :) Masallah hepsine..
bu b18 neyse iyi gidiomus :D
b18c5 :D eg süper gidiyor tayyarlara ders verecek gibi maşallah
bahaneler uretecekseniz denemeseydiniz arkadaslar :) saka saka kızmayın :) masallah hepsine :)
valla koyma demiştim murata da araya sıkıştırmış eski videolar ile
yalnız senin çektiğin video güzel olmuş:D sağol barış. bende burda 2 kişiyim içerde muratın kafası gözüküyor. muratın çektiği videoda da 2 kişiyiz o çekiyor zaten.
kırmayıp denediğin için teşekkürler. zaten başka denenicek araba yoktu senden başka :)
senin videonda ilk denemede vtec altı fakat 4500-5000 normal devirde basıyoruz ikimizde, ikinci denemede 3. vites alt devir basıyoruz, 3. denemede yan yana yürüdüğümüzde 5. vites 2000devirde bastım.
maşallah alt devir güzel gidiyor araban.
ahauhehauha :) yorum çok iyi korku filmi gibi :D:D
bütün araclara tebrikler b18 de görmüş olduk bu vesile ile mşllh. tekrardan hepsine
eee tamam da bir şeyi hesaba katmamışın barış araba hafifse vtec altı farketmez cok aha böle gider işte :)
iki aracada maşallah bilalinkine ekstra bi maşallah daha ilk rolligi oldugu için ve kendisi kullandıgı için :D
Masallah Bilal ;)
valla rolling hikayeydi o akşam Muhabbet on numaraydı mc te :D urfa yıktı geçirdi :hehe: