-
34 nzm 88 (letzter punkt) + dyno
-
BURDADA SUBARU İLE DENEDİK İLKİNDE O GEÇTİ BİZİ 0 400 ***** 4 ÇEKER
2.CİDE 1 VİTESD 20 DE ROLL BİZ GEÇTİK
1
http://www.izlesene.com/video/arabal...nzm-88/1005810
2.
http://www.izlesene.com/video/arabal...34-eg-/1005799
-
BUDA YYY İLE DENEMEMİZ ** MALESEF YARIM OLDU ÇEKİM :)
DENEME AMAÇLI KALKIŞLAR OLDU
http://www.izlesene.com/video/arabal...yyy-09/1005813
-
masallah kazasız belasız sürüşler dilerim
-
Nazmi iş yerinden youtube izlesene gibi siteleri açamıyorum.Dyno değerleri nedir aracın.
-
Yanlış görmediysem, 183 HP motor,163 HP tekerlek gücü. Yanlış bilgi ise Nazmi düzeltir :)
-
proje videosu çok güzel çok beyendim kaliteli eller yapınca maşallah kocaman hemde ;)
-
maşallah başkan kazasız belasız
-
Alıntı:
.::EmrE::. Nickli Üyeden Alıntı
Yanlış görmediysem, 183 HP motor,163 HP tekerlek gücü. Yanlış bilgi ise Nazmi düzeltir :)
yanlış bilgi deilde 3 tane farklı çip var 3 nude denedik videoya yansıttık asıl çip 210 ps 290 torc verdi..yakında bi dyno daha yapacaz asıl beygiri ozmaan paylaşacagım..ayrıca bostancıdaki dynoda 193 ps 240 torc çıktı dynolar arasında illaki fark olur son bi dyno işi birde shfc ayarı yapılacak ok
-
210 hp 290 tork çok güzel dyno yuda görmek isteriz.
-
Alıntı:
mmustu Nickli Üyeden Alıntı
210 hp 290 tork çok güzel dyno yuda görmek isteriz.
yarın akşam ankaraya gidiyorum son bi kaç ayar kaldı kanka ayarlı kasnak ayarlanacak enjektör degişikliği yapıcaz difo takıcam ***** uzunda iş yapmanın zamanı geldi birde dblastan çip geliyor onagörede bi tekrar dan shfc ayarı yapılacak asıl ozmaan dyno daha ii çıkıcak inş
-
inşallah kanka motroniğin gözünü seveyim :D çip bile yapamıyoruz biz :D e30 yap boz gibi emmeyede geliyo g.mmeyede :D ankaraya gideceksen ufak bi iki sipariş vereyim kanka denk gelirse paslaşalım alırsın oralardan.
-
Alıntı:
mmustu Nickli Üyeden Alıntı
inşallah kanka motroniğin gözünü seveyim :D çip bile yapamıyoruz biz :D e30 yap boz gibi emmeyede geliyo g.mmeyede :D ankaraya gideceksen ufak bi iki sipariş vereyim kanka denk gelirse paslaşalım alırsın oralardan.
tabiki kanka ne istiyosun ? ama izine ayrılıyorum 1 hafta sonra gelicem olmassa kargo yaparım acilse..
-
kanka özelden yazıyorum :)
-
Alıntı:
34 NZM 88 Nickli Üyeden Alıntı
yarın akşam ankaraya gidiyorum son bi kaç ayar kaldı kanka ayarlı kasnak ayarlanacak enjektör degişikliği yapıcaz difo takıcam ***** uzunda iş yapmanın zamanı geldi birde dblastan çip geliyor onagörede bi tekrar dan shfc ayarı yapılacak asıl ozmaan dyno daha ii çıkıcak inş
SHFC aayarını iyi yapın lem :D:D aygeyageyaeaejuaheuaeh
-
nazmiii hayatın yalan bu vidyoları utanmadan steye koyuyorsun bırak bu işleri herkez bilir subarunun seni ne yapacagını adam sana bilerek yol verdi geç diye nedenmi sen sadece ustama jest olsun dedin fakat vidyolar nerelerde geziyor hertürlü seni eritiyor bunu sende iyi biliyon kendini kandırma
-
Alıntı:
celal_type r Nickli Üyeden Alıntı
nazmiii hayatın yalan bu vidyoları utanmadan steye koyuyorsun bırak bu işleri herkez bilir subarunun seni ne yapacagını adam sana bilerek yol verdi geç diye nedenmi sen sadece ustama jest olsun dedin fakat vidyolar nerelerde geziyor hertürlü seni eritiyor bunu sende iyi biliyon kendini kandırma
subarunun 2. videoda basmadıgı bariz ortada ;)
-
nazminin arabasi cok güclü subaruyu geçermi bilemem görmedim ama arabasi yabana atilcak gibi değil...
-
Alıntı:
celal_type r Nickli Üyeden Alıntı
horoz aa sormuşlar yumurtamı tavuktan çıkar tavukmu yumurtadan oda demiş ben polemiğe girmem si.... Geçerim anladın polemige girmeye gerek yok gebzenin horozu da benim madem öle hadi hodri meydan kalkalım bu kadar kolpa olmayın adama gulerler senin araban yurumuyorsa düzerim öle sizi :)