İlk 3 video Hulk ile 106 ya aittir:)
GC8 & B20
B18 & K20
B20 & K20
AB VTEC & YLY VTEC
Bende mevcut olan videolar bu kadar, daha olanlar bu başlık altında paylaşabilirler:) Çok keyifli bir gündü, herkese teşekkür ederim..
Printable View
İlk 3 video Hulk ile 106 ya aittir:)
GC8 & B20
B18 & K20
B20 & K20
AB VTEC & YLY VTEC
Bende mevcut olan videolar bu kadar, daha olanlar bu başlık altında paylaşabilirler:) Çok keyifli bir gündü, herkese teşekkür ederim..
benim yokmu yaw kimsede
çekememiş düzgün izlicem derkene :)
yok seninkileri erel çekti bana kalmasın ihale :D
maşallah ama bro tekrardan uğraştığının karşılığını fazlasıyla almışsın :)
eywallah yavrum çok sorun vardı ama vites çubugu merkezi sorun olmasaydı temiz 2-3 boy daha ileri götürürdüm ama tırs tırs :) kaput nasıl uçtu otobanda ama sen ney gördün herşeyi :hehe: cenabetlikler sabah 8 de başladı gün boyu devam etti her dragda yeni birşey öğreniyorum işte daha iyi olucak inş.
minikslerime çok çok teşekkür ederim beni kırmayıp denedikleri için adamlar tam gazman spec basalımda ne olursa olsun helal olsun ilk denemedeki tepkimi anlatmıştım zaten:D
hastittir noluyo lan :D
göki noldu olm kimlerle kalktın geçtinmi geçildinmi
güzel görüntüler..
göki yavrum maşallah zadeyi seviyoruz.
Merak mirak mirak mirak icindeyim:D
Bende de irili ufaklı 60 tane video var...Akşam'a düzenler atarım :)
güzel bir gündü tebrikler.hepinizin masallahi var.yanliz gökinin arabasi baska yürüyor.her baba yigidin harci degildir turbo hondayla yürümek...
la goki aloo video vs biriniz bise koyunla yiit sole kocana videolari upload etsin :D
ne oldu 106 kimlerle kalkti gectimi gecildimi yurtdisindan takip ediyoruz merak icindeyiz:D
çok kötü bi gündü sabah arabayı vurdum akşam bağladılar:) en açık ton cam filminden bağladılar şaka gibi:) katılan araçlara maşallah izmirden gelen sarı eg çok güzeldi aynı zamanda gökinin zd miniklerin hulk yunusun ironman hepsi çok güzeldi :)