-
fiesta gitti..askere kadar bununla devam mk1 leon
-
masallah guzel duruyorr rengı zaten asalett
-
Hayirli olsun.. Guzel oldu bu.. ;)
-
teşekkürler;);)
peki momo x43 ler durmalımı yoksa kinci el iyi durumda bulduğum topsport jantlarını mı almalıyım..
http://www.forum-auto.com/uploads/20...2_topsport.jpg
-
-
Hayırlı olsun cok guzel b secım yapmıssın.Bence kesınlıkle Topsport jantı bulursan kacırma
-
selamlar hayırlı olsn ama neden dizel faciası dediğinizi açıklarmısınız yaşadığınız problem nedir
bir arkadaşım alacakta bilelim
-
Alıntı:
mar1lyn Nickli Üyeden Alıntı
selamlar hayırlı olsn ama neden dizel faciası dediğinizi açıklarmısınız yaşadığınız problem nedir
soracağımı sormuşsun katılıyorum ve illkez duyuyorum böyle bişey
-
x-43 leri sakın elleme çok yakısmıs , harika bi arac maşallahı var , kazasız belasız inş.
-
bence küçük diskli arabalara büyük jantlar yakışmıyor topsprotu alman daha güzel olacaktır
-
Alıntı:
mar1lyn Nickli Üyeden Alıntı
teşekkürler..
benim sıkıntım kullanım konforu kaynaklıydı... dizelin sesi saçma sapan tork eğrisi sürekli vites değiştirme derdi çok çok bunaltmıştı beni..
dizel kullanan dizel sevende başka otomobile zor alışır..Dizelin zevki rakının sarhoşluğu gibidir,alıştınmı bünye başkasını istemez....
-
Alıntı:
Burak Mehmet Nickli Üyeden Alıntı
teşekkürler..
benim sıkıntım kullanım konforu kaynaklıydı... dizelin sesi saçma sapan tork eğrisi sürekli vites değiştirme derdi çok çok bunaltmıştı beni..
dizel kullanan dizel sevende başka otomobile zor alışır..Dizelin zevki rakının sarhoşluğu gibidir,alıştınmı bünye başkasını istemez....
Kesinlikle Katılıyorum , Dizele Bi Alışınca bir Daha Bırakmak Zor Oluyor , 2007 Yılında Ben de 0 km 2008 Model TDI bi Polo Almıştım , Aşık Olmuştum Denilebilir , 1 Sene Kullandım ve Hayatımı Yaşadığımı Fark Ettim :D O Turbonun Sesi Beni Bitiriyordu :D
-
Alıntı:
efe_so32 Nickli Üyeden Alıntı
Kesinlikle Katılıyorum , Dizele Bi Alışınca bir Daha Bırakmak Zor Oluyor , 2007 Yılında Ben de 0 km 2008 Model TDI bi Polo Almıştım , Aşık Olmuştum Denilebilir , 1 Sene Kullandım ve Hayatımı Yaşadığımı Fark Ettim :D O Turbonun Sesi Beni Bitiriyordu :D
işte o ses benide çıldırtıyordu :D
-
Alıntı:
Burak Mehmet Nickli Üyeden Alıntı
işte o ses benide çıldırtıyordu :D
Aynen Vallahi Yaaa .. juuuuuuu :D :D :D
-
Bende sorucaktım ama cevabı vermişsin abi :) 2004 vardı bizde fiesta çok memnunduk tabi dizel apayrı bişey :)
Leonda çok hoş duruyor. Topsport jantıda güzel durur kazasız belasız :)
-
Dizelin yüksek torktan kaynaklanan zewki ayrıdır gerçekten psa grubu (1.6 307)'den indikten sonra i-vtec'e (city) geçiş yaptık fakat cevrılen devırler vermıyor o torkun zewkını ....
Masallah aracın guselmıs bu arada ;)
gule gule kullanırsın ıns, kazasız belasız .....
-
Fiesta zamanına göre 1 adım geride olan dizel motoruna rağmen çook keyifli çook sorunsuz ve bence sınıfının en iyi arabasıydı..Yeni kasasıda öyle..Fiesta vaaar fiesta vaar ama Ben yey 33'ten inip leon'a binmezdim açıkçası.Kazasız belasız
-
Alıntı:
Badboy® Nickli Üyeden Alıntı
Fiesta zamanına göre 1 adım geride olan dizel motoruna rağmen çook keyifli çook sorunsuz ve bence sınıfının en iyi arabasıydı..Yeni kasasıda öyle..Fiesta vaaar fiesta vaar ama Ben yey 33'ten inip leon'a binmezdim açıkçası.Kazasız belasız
yey 13 te fiestadan bikaç adım fazlaydı ;););)
benim derdimde fiesta değil zaten fiestamı çok seviyordum.hatta satıp 1.6 benzinlisini almayı bile düşündüm...ama bu denk geldi...
-
Alıntı:
efe_so32 Nickli Üyeden Alıntı
Aynen Vallahi Yaaa .. juuuuuuu :D :D :D
konuyla alakasız ama yaşın 17 gözüküyor sen nasıl alıp satıyorsun acaba bunları ??