colin mc rae rally dirt severlere
colin mc rae rally dirt'i sevenlere küçük bi modifikasyon buldum paylaşmak istedim
oyundaki favori aracım evo olduğundan ve citroën c4 e ve peugeot 307 ye verilen beygir gücü ve c4 e verilen 6 ileri şanzuman imtiyazına gıcık olaraktan huyumdur oyunları kurcalarım bunuda gta san andreas ve test drive unlimited i kurcaladığım gibi kurcaladım.
oyun dosyalarına baktığımda çok karışık geldi bende en hızlı aracın dosyalarını komple isimlerini değiştirerek evo nun klasörüne yapıştırdım ama nafile sonrasında
sadece text dosyasını değiştirdiğimde gördümki diğer aracın tüm motor performansı evoya geçti kesicisi şanzumanı dahil ve mütiş bişekilde daha hızlı oldu evom daha fazla keyif almaya başladım uzun lafın kısası
c/program files/codemasters/dirt/cars klasöründeki esc (suzuki escuda) text dosyasını yine cars klasöründeki me9 (evo9) klasörüne yapıştırdım ve araç canavar oldu
oyunun en hızlı aracı olan toyota celica klasörü ilede değiştirdim fakat escuda kadar iyi dönmüyordu ve yol tutuşu kötüydü evonun yarıştığı yollara pek uyumlu değildi bu yüzden escudayı öneririm ;) deneyen herkese keyifli oyunlar değiştirdiğiniz dosyaların yedeğini almayı unutmayın
saygılar :D