-
16EM517 Honda Civic 1,6 ies
-
Panjurdaki kromu yok et daha güzel duracak. Kazasız belasız.
-
panjura bi işlem yapmalısın krom olmamalı
-
-
güncel......................
-
Güzel araç kazasız belasız dostum
-
Allah razı olsun cümleten kazasız belasız
-
jantları beyaza boyasan bide logo iptalini mat siyah yapsan yada gövde rengi süper olur
-
arkadaşlar gerçekten jantları beyaz yapsam yakışırmı benim düşüncem 15 jant bulup beyaz yapmak ama bunlarada yakışır derseniz bunları beyaz yapııcam jantlarım 17 dir ....
-
maaşallah ama ufak tefek cok eksiği var ;)
-
teşekkür ederim arkadaşım saolasın ne gibi eksiklerim mesela senden öğrenebilirmiyim hem bana yardımcı olmuş olursun panjuru anladık ama başka neler yapmalıyım mesela....
-
jantlarını değişmelisin bence ,bi replika vtec iyi gider :D far karartma da baya yakısır , kazasız belasız ;)
-
Alıntı:
Aforizma Nickli Üyeden Alıntı
Allah razı olsun cümleten kazasız belasız
Güzelce temizle bide güzel bir foto makinası olan arkadaş fotolarını çeksin aracın shopla herkes böyle yapıo bende senin gibi çektim kimse memnun kalmadı :D
-
Alıntı:
efe_so32 Nickli Üyeden Alıntı
jantlarını değişmelisin bence ,bi replika vtec iyi gider :D far karartma da baya yakısır , kazasız belasız ;)
önerin için teşekkür ederim arkadaşım araştırdım 600 liraymış dediğin jantlar en kısa zamanda bu jantları koyucam
-
Alıntı:
MustangBerk Nickli Üyeden Alıntı
Güzelce temizle bide güzel bir foto makinası olan arkadaş fotolarını çeksin aracın shopla herkes böyle yapıo bende senin gibi çektim kimse memnun kalmadı :D
Arabamda zaten boya koruma var resimler berbat olduğu için hiçte belli etmior doğal olarak en kısa zmanda resimlerini çekip konuyu güncellicem
-
jdm far - jdm stop ( yada zevkine göre bi stop )
ön lip - panjur etrafındaki nikelaj iptali yada siyah folyo ile kapatabilirsin
çıtaları kapı kolları aynaları boyat
jantları da deiştirsen fena olmaz :)
bnde de vardı bundan böle küçük şeylerle baya güzelleşiyor araç ;)
kolay gelsn kardeşim
-
he bide boya koruma ve cila şöle yansın araç :)
-
Alıntı:
MeJo Nickli Üyeden Alıntı
jdm far - jdm stop ( yada zevkine göre bi stop )
ön lip - panjur etrafındaki nikelaj iptali yada siyah folyo ile kapatabilirsin
çıtaları kapı kolları aynaları boyat
jantları da deiştirsen fena olmaz :)
bnde de vardı bundan böle küçük şeylerle baya güzelleşiyor araç ;)
kolay gelsn kardeşim
önerin için teşekkürler araçta zaten boya koruma var kendim ben ustasıyım boya korumanın resimler biraz kötü olduğu için belli olmuor Tekrar teşekkür ederrim
-
Güncel..... kandil günceli :D