Allah kısmet ederse hafta içi 94 model astra gsi alacaz.
Motor hakkında bilgisi olan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum.
şimdiden herkeze tşkr.
Printable View
Allah kısmet ederse hafta içi 94 model astra gsi alacaz.
Motor hakkında bilgisi olan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum.
şimdiden herkeze tşkr.
Ne gibi tavsiye??
152 hp, 195nm torku var. 0-100 8sn civarı. Atmosferik vede turbo olarakta önü oldukça açık bir potansyeli var. Daha ayrıntılı sorulara daha açık yanıt verilir :D
Atmosferik olarak ne gibi işlenler yapabilir parça sıkıntı varmıdır? bunu gibi detaylar
bide birisinden duyduğum kadırıyla açık hava filtresi eksi sonuç veriyomuş bu araçlarda ?????
Hangi aracı alacaksınız? Temizini bulmak, lazım dikkat.:)
Evet, mal gibi motor triger seti kapağının dibinde filtre kutusu var. Resmen kapaktan ateş atıo filtreye doğru. Ancak boru ile çamurluk arasına uzatma yapılabiliyor. Tonla dereceli egzantrik seçeneği var. Çiple filtreyle bile rahat rahat 12-13 hp ler alınabiliyor. Modifiye parçası oldukça bol yani. c20xe ninde normal gm parçaları gene hiçte pahalı değil.
zaten şuan için fazlada gözümüz yok
büyük ihtimal motor el atacaz içimiz rahat etmesi için ne kdr temizi bulsanda illaki yıldan dolayı bişeleri vardır.
gucunu verse bıle baya ıı gıder ztn.. onemlı olan saglıklıolması..
chıptır egzantrık ıvır zıvır baya parcası var..
Al al. Elimizde 4 çeşit çip var, değiştirip değiştirip kullnıoruz. sfi lar yürüsün, bi memnun oluyoruz.
KM'sini dert etmeyin bakımlı olduğu sürece sıkıntı çıkarmaz. 2 GSI'ım oldu birini 245.000 km'de sattım şuan 265.000 km'de sıkıntısız yürüyor. Şuan ki arabam 237.000 km'de gayet sağlıklı yürüyor.
Açık filtre olayı ise şöyle; Standart filtresi motorla birleşik olduğu için kutuyu çıkarıp açık filtre koymak mantıksız. Hava alıcak biyere konursa bi zararı olmaz.
Parça sıkıntısı yaşamazsın. Önü açık bi motor.
Son olarak alacağınız arabayı çok iyi incelemenizi tavsiye ederim doğru düzgün 94 GSI kalmadı çünkü. Kolay gelsin.
Birde benim arabadan bir video koyayım nasıl gittiği hakkında fikriniz olsun. Araçta sadece yazılım var.
http://videos.streetfire.net/video/O...16V_639815.htm
hararet sorununa dikkat :)
Başlık olarak karşılaştırmalarda olması biraz garip olmuş ama :)
Gsi'a Atmo olarak yapılacak bisürü şey var,forged piston,egzantrik,chip,egsoz,filtre,kısa şanz.,büyük gaz kelebeği,lexmaul emme manifoltu,enjektör,headers,hafif volan,hafif krank,port polish vs.var yani ;)
Filtre olayına gelince stock veya az mod. açık filtre önerilmez,kutu içi green filtre iyidir ;)
Atmo olarak yaparsın ama cok ugrasırsın cıddı arabalarla yurumek ıcın ondan pek ıyı degıl atmosu ama gelgelelım let e cevırıp turbo yaparsan sende mutlusu olmaz
Atmosferik neden iyi değil onu merak ettim ben:)