Videolar bölümünde rex in dynosu altında bayağı uzayan bi muhabbet olduğu için burayada taşımak istedim sizlere göre durum nedir?
Printable View
Videolar bölümünde rex in dynosu altında bayağı uzayan bi muhabbet olduğu için burayada taşımak istedim sizlere göre durum nedir?
:D crx ıne gore deısır....
CRX herhangi bir şekilde swaplanmamış ise VTI karşısında hiç şansı yok. Hele hele zıwordum :D Muratımın AB fitengi karşısında hiç yok.
egsozuna kadar stock vti varsa bursada ben roll yaparım gönüllü rex var yani :) stock vti lazım son susturucuma kadar stoğum filtreyide sökerim
106 olur mu stock...
oda olur :) egsozuna kadar stock ise olur sorun değil ama bursada stoğum diye gezen 106 tıların en stogunda egzantirik var :) 106-vti stock olsun ben kalkarım sorun değil geçmek geçilmek ama diyorum roll yapıcaz drag için lastiklerim müsait değil
sağlıklı bir stoc rex ile sağlıklı bir stoc vtiın rollunda rexin çok şansı olmayacaktır her ne kadar şanzıman oranı avantajı olsada
diğer konunda yanlış görmediysem cat back 4-1 headers filtre var demiştin değil mi ?
o kalktıgım vti da vardı :) ben full stoğum birtek filtrem var onuda sökerim
dier konu kitlencekmiş burayada yazaym
2 gece önce kom vti ile denedm fatihin yeni aldigi araçla araba tamamen stock.2de vtec ustu direk 3boyu gecio nerdeyse tutunamiorm bile.
2de vtec alti ve 3.viteste biraz daha tutunuorm yaninda vtec acinca gene 2boyu ciwarlari gecio..
Fatih , burak veya tolgada yorum yapablirler.
Aracimda aem filtre - 4-2-1 headers - crx 3-4 dişlisi var.
Aracim crx deil ama ayni motor var sonucta.kilo ve mod farkliligiyla bi fkir verir illaki.
ya fikir değil zaten ben kalkım baya vti ile :) ki stock değillerdi kalkmasam bilmesem konuşurmuyum bu şekilde sence :) tüm kalkışlar vti 6000 rpm
si den fazla devirim var artı baya bi hafifim rüzgar direncimde baya bi iyi:)
hatta bursadasın sanırım bi ara zevkine çıkarız hep beraber kahvemizi içer muhabbetimize bakar gazlarız
artı olarak tekerinde 100 hp var dyno sheetinde kasan benden ağır rüzgar direncin benden yüksek vti ı 2-3 boy arkasında kalmışsın benim tekerimde 117hp kasam hafif rüzgar direncim çok çok iyi iken o vtiları neden geçemeyim :)
crx dohc mu ? vtecte var mı ayrıca ?
crx d16a9 dohc motor 130 beygir 890 kg vtec değil araç
abi bence vti alır ya.crx hafiflikten 1. ve 2. viteslerde kafa kafaya gider herhalde ama sonrasında vti uzar gider.honda uzmanı değilim ama dier konudada verilen verilere göre böyle olması lazım.ama denenip görülmeden yorum yapmak ne derece sağlıklı orasıda ayrı bir konu
ben 3 yıl VTi kullandım. o günlerde hondam.com dan bir arkadaşın CRX ini de kısa süreli kullanmıştım. güzel yürüyordu ama VTi ım gibi gitmediğini de görmüştüm.. stok CRX in stok VTi ı geçeceğini sanmıyorum.
ben bu vti geçtim demedim yine apachi zihniyeti ile okuyorsunuz konuları kafa kafaya gittik 4 bitiremedik keşke bitirseydik dedim
istanbulu falan yok bursadayım bursada yürüyen stock vti vardır heralde apachilikte yapmıyorum çıkalım deneyelim diyorum rexine güvenen var vti ına güvenen adam yok ama lafta herkez ken block arabalarınında maşallahı var herkezin icraat lazım bursadan stock iyi yürüyen vti aranıyor egsozuma kadar stogum + fazladan orta susturucum var yani çift orta susturucu orjinal son susturucu filtremi sökerim vtida benim gibi olsun