-
Buda benim 92 Serçe inanılmaz orjinallikte!
-
maşallah kardeşim çok iyi bakmışsın arabaya...
-
Teşekkürler hüseyin abi darısı benim gibi zorla alanların başına :)
-
Maşşallah çok güzel duruyor ya :)
yanlış düşünüyosun ayrıca eğer işini görüyosa ve sen arabanı seviyosun ötesi yok :)
çok güzel bu kadar sene kaza görmemiş,görmez inş.
-
masallah kardesım ALLAH kaza bela vermesın cok dırı duruyor
-
Kendinizi tanıttığınız fotoğraftada gördüm maşallah çok diri duruyor. Allah kaza bela vermesin. Burda otomobili olmayan insanlarda var unutmayın burası Türkiye' nin teknik otomobil bilgi platformu ;) Keyifli ve aktif forumlar :)
-
Alıntı:
Meteora Nickli Üyeden Alıntı
Maşşallah çok güzel duruyor ya :)
yanlış düşünüyosun ayrıca eğer işini görüyosa ve sen arabanı seviyosun ötesi yok :)
çok güzel bu kadar sene kaza görmemiş,görmez inş.
Teşekkürler.Arabama aşığım okadar titiz biriyimki nerdeyse hergün bakarım sağına soluna.Benim demek istediğim ben bunu alana kadar çok sabrettim bekledim ALLAHTA gönlüme göre verdi.
-
Alıntı:
serhatgüzelsoy Nickli Üyeden Alıntı
Kendinizi tanıttığınız fotoğraftada gördüm maşallah çok diri duruyor. Allah kaza bela vermesin. Burda otomobili olmayan insanlarda var unutmayın burası Türkiye' nin teknik otomobil bilgi platformu ;) Keyifli ve aktif forumlar :)
Aslında haklısınız.Bu hoşuma gitti teşekkürler
-
maşallah alah kaza bela vermesinn çokk hoş bi araç
-
arkadasımda 88 model var ilk sahibi hala:) maş
-
Alıntı:
ozi2002 Nickli Üyeden Alıntı
Gerçi site genelinin yaşam standartları yüksek galiba benim yadigar sizin arabaların yanında sönük kalmasın? :)
yoo öyle düşünme. bu forumda her gelir seviyesinden arkadaşlar var. kimse de senin arabanı hor görmez, ayrıca çok diri duruyor. kazasız belasız kullan.. :icon_tup:
-
Bizde insanlık ön planda ben bu siteye geldiğimde vw bug um vardı 2.5liraya sattım ama cok arkadaşımla vw bug varken tanıştım. Kazasız belasız bin aracına sana bi mangels para delikli tavsiye ederim :D
-
maşallah kardeşim ama inanılmaz orjinallikte diyince bambaşka bişey beklerdim ben jantlarına direksiyonuna konsullarına kadar orjinal bişey
-
serçedes :) bomba duruo kazasız belasız...
-
Maşallah, gördüğüm kadarıyla fazla temiz. Allah kaza bela vermesin :icon_tup:
-
masallah cok temiz bakmıssın helal olsun..
-
-
Maşallah kazasız belasız çok iyi duruyor. Bişey sormak istiyorum geri geri 160 görüyormu?:) Bildiğim bi serçe varda kadranı 160a doğru gidiyo geri geldiğinde:)
-
maşallah çok orjinal gözüküyo..ama direksiyonu beğenmedim...