Sizce hangisini yapmalı? Seat/Honda
Arkadaşlar uzun süredir kafama takılan bir soru var, sizlere sormak istiyordum nihayet sorabiliyorum.
2001 model 1.6 8v Seat Toledo aracım var. İlk arabam ve kendisinden çok memnunum, gerek gidişi gerek konforu ile tatminkar bir araç. İş modifikasyona girdiğinde motor açısından fazla bir seçeneğim olmadığını anladım, bilgili kişilere sordum neticesinde ise yapabileceğim en iyi modifikasyon Passat 1.8T motoru swaplamak, bunun da yatak vb gibi olayları varmış. Fakat dış modifikasyon olarak pek çok seçeneğim var, orjinal ve sade bırakarak, fazla abartmadan çok güzel bir görüntü alabileceğimi düşünüyorum araçtan. Ek olarak güzel bir müzik sistemi ile çok hoş olabilir.
Diğer bir yandan ise, çok yakın bir arkadaşım olan Arda "Boost Up" beni Honda almam için zorluyor, eskiden hiç sevmezdim Hondaları fakat şimdi biraz daha sıcak bakıyorum. Onun fikri de Toledo'ya harcayacağına K20 bile swaplarsın yönünde.
Size sormak istediğim soru ise şu,
Sizce Toledo'm ile oynarsam boşuna emek mi harcamış olurum yoksa ortaya güzel birşey çıkar mı?
Ona para harcayana kadar Honda alıp motora girmek mi daha makul?
Benim tereddütlerim ise şu yönde, bir VW aracından sonra Honda'ya geçersem konfor vb. şeyler yönünden hayal kırıklığına mı uğrarım? Yoksa maddi veya parça gibi sorunlar yüzünden Honda projesi yarımda kalıpta tüm hayallerim suya mı gömülür tarzında.
Görüntü açısından da beni gaza getiren araç mehzent'in Megane'ı.
Fikirlerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.