http://www.youtube.com/watch?v=UY0BJP4LZyE
Printable View
Cem önde gibi görünüyor video süresince .. 180 e kadar da önde olduğunu söyledi . Tebrik ederiz kendisini ve aracını :)
Evet fideo da göründüğü gibi cem önde 5. vitese kadarda önde gidiyomuş kendisi ben sözümü tuttum yolladım.Cem kardeşimi tebrik ederiz yine sevgiler
tebrikler cem
biraz daha detayli bir video yokmu?
tebrikler kazasız belasız :)
bravo tebrikler benim gec bastığımı koymuşunuz yani benim normal basıp önde olduğumu koymıcamızımı zannettiniz biz cekmedikmi zannettiniz önce video koyan kazanırmı oluyo hahah:) coming soon:)
elimizde tek video olduğu için onu koyduk.sizde varsa onuda koyun deişiklik olsun zaten belli AL nin her türlü yürüdüğüüü.maşalla h dioruz Favourite GTi:)
ben en yakından ıncelegen adamdım olayı:) AL o vtec ı gecerrr:)
hehe murat senin geçtiğin video sadece ilki olabilir ondada 170 te ben seni yakaladığımda önün boş olmasına rağmen bıraktın hatta yanındaki arkadaşına dedim bırakmayın devam edin die
ben sana sölim her şekilde 2 ve 3. viteslerde yarım boy farkedioruz oda kim önce basarsa robot deliz illaki birimiz önce bascak ama dört ün başlarında biraz ben açıorum sonra sen yakalıosun sonra tekrar gerş düşüosun 5. vitesi anlatmaya gerek yok zaten sonuçta bu rolling 4 vites denemicez heralde
ama şöle sölim ben kalktım ataşehire geldim özgün gelmesede ben geliodum yoldaydım zaten sırf söz verdiğim için geldim böle bi karşılık beklemezdim çünkü olay ortadaydı bunu özgünde gördü cooper da bizi geçti s2000 de yanımızdan geçti isterlerse konuşurlar kendileri bilirler tabi
ama şöle sölim isterseniz tekrar deneriz ama rolling diosan ki roll sonuna kadar gidilir senin geçme şansın yok gibi şu speclerle
kısa var ondan geçio gibi bi laf konuşulmuş sanırım ben arabamdakileri sana söledim bende kısa olsa farkın çok daha fazla olcağını biliosundur umarım,stock şanzıman olmammı suç oldu şimdi :)
uuuu uuuu uuuu uuuu uuuu:)
birde video konusuna gelince cam filmimden dolayı bnm aracımdan görüntü çıkmıo murat ın arabasıda denediğin en güzel giden vtec ti şimdiye kadar o yüzdende cam açık gidicek kadar rahat bir durum yoktu
güzel deneme olmuş
CEMCİİMİ tebrik edıyorum yıne marıfetlerını gostermıs bı baska yuruyo sankı cıvcıv:D
masallah allah kaza bela sorun vermesın guzel yuruyo 106 heralde turkıyedekı en ıyı yuruıyen 106 lardan bırıdr
Üzerindekilere göre bence en iyi yürüyen 106. Allah kaza bela vermesin .
İstanbuldaki bütün 106 mantar değilmiş demekki :) TEbrik ediorz AL güzel yürümüş ... EB nin istanbula gitmesine gerek kalmamış
sonuç çok normal