-
64 model pre tadılat aşamaları
-
Maşallah çok diri Allah kolaylık versin :)
-
gerçekten yaşına göre çok diri bir araba yapılırsa çok güzel olacağına eminim renk değişikliği düşünüyormusun abi yoksa böyle mi toplayacaksın ?
-
Alıntı:
illegal Nickli Üyeden Alıntı
gerçekten yaşına göre çok diri bir araba yapılırsa çok güzel olacağına eminim renk değişikliği düşünüyormusun abi yoksa böyle mi toplayacaksın ?
renk daha sonra tarzımız bıraz farklı olucak surprız...:D
-
arabanın senin olduguna inanamıyorum :) ilkkez pejo dışında bişey görüyorum
allah kaza bela vermesin
-
Alıntı:
serhat306 Nickli Üyeden Alıntı
renk daha sonra tarzımız bıraz farklı olucak surprız...:D
merak ediyorum bu tarzı bu süprizi hadi bakalım hayırlısı sen şimdi üstünü de açarsın bunun :)
-
sabır para ve emek isteyen bir proje allah kolaylık versin bitince izlemek çok zevkli olur ;)
-
Aşamalar bitince çok tatlı bi araç olacağından hiç şüpem yok.;) Yapan ustaların ellerine sağlık yaptıranında kesesine bereket..:D
-
Alıntı:
type_R Nickli Üyeden Alıntı
Aşamalar bitince çok tatlı bi araç olacağından hiç şüpem yok.;) Yapan ustaların ellerine sağlık yaptıranında kesesine bereket..:D
yapan benım yaptıranda benım...:D
-
merakla bekliyorum allah kolaylık versin :)
-
hayırlısı olsun serhat güzel bir şeyler çıkacağı belli bakalm nasıl olacak :)
-
Serhat dostum n'aptın sen yaw ? Bittım ben bu projeye hatta bende almak istiyorum uzun zamandır ama cesaret edemedim vakit sıkıntısı yüzünden ama sen yeniden gaza getirdin beni :D Araba güzel ve o yaşa göre çok temiz ama sonunu çok merak ettim :)
Hatta seni bu proje yüzünden tebrik ediyorum kardeşim Allah herşeyi gönlünce versin.
Bir araba için ne bukadar yazıldı nede çizildi o bir efsane kitaplar şiirler ve sadece araba için filim bile çevrildi iki defa ve sen doğru yerdesin :p SAygılar kardeşim.
-
İlk ve en cok sevdigim arabam Vos tu,kolay gelsin..
-
maşallah... vosa hiç bişey yapma sadece yere yakınlaştır m3 gibi agresif durur.. kolay gelsin..:)
-
kanka hayırlı olsun merak ettim şimdi:)
-
hayırlı uğurlu olsun benimde kafamdaki proje sende rat style tarzında bişey yapıcaksın sanırım yerde giden tavanında eşyalar falan :)
-
ooo cok işi var ama cıkınca boncuk gbi olur :)
-
maş. maş. yaşına göre güzel araç nazar değmesin
-
Bir tanıdığımda 10 tane bir tanesi orjinal 9000 km de.