-
Honda Accord Coupé 3.5lt i-VTEC (Yeni Resimler Eklendi)
-
Bunlar bayagi satti Amerika'da. Ozellikle bazi kesimlerde cok guzel modifiye ediyorlar bunu. Hatta Bir keresinde New Jersey'e gitmistim resmen sok oldum bildigin V8 Muscle car sesi vardi alette (egzos modifiyeli tabii). Cok merak etmistim nasil yapmis diye inanilmaz guzeldi sesi...
-
Honda Türkiye'ye çok az model ve çok az seçenek getiriyo :(
-
Alıntı:
said_ Nickli Üyeden Alıntı
Honda Türkiye'ye çok az model ve çok az seçenek getiriyo :(
+5500 kesinlikle doğru yurtdışında ne modeller var of of :(:(
-
D.bakıra bu sezonlarda çok mükkemler araçlar geliyo geçende Hummer gelmişti deli bişeydi.:) :(
-
Şoklardayım...böle güzellik olmaz olamaz...Ciftkurtlar Mutluhan GOP CEM v.s Duyun sesimizi..alamasak bile türkiye yollarında görmek istioruz bunlarıııı..getirtin uleeeeyynnn...yoksa yakarım kendimi..yaklasmayın yakarım :D :D :D :D :D :D
-
ahaha 3.5 swap goruruz yakinda...
-
fotograflari kucultup tekrar yuklersen biz de inceleyebiliriz :) boyle cok kasiyor diye beklemedim
-
Alıntı:
TarikS Nickli Üyeden Alıntı
fotograflari kucultup tekrar yuklersen biz de inceleyebiliriz :) boyle cok kasiyor diye beklemedim
her bi resim boyutu 350kb civarında. daha küçültürsem netlik bozulucak. çözünürlüğü 800x600e ayarlayabilirm anca. bakalım..
-
güzele benziyor. ne değişik modeller varmış 3.5lt güzelmiş :)
-
Fotograflari kuculttugun icin sagol.. Guzel aracmis, Allah sahibine bagislasin :)
-
-
ep3 CTR ile roll'de ne olur :P
-
şu kaput kapılar bagaj kapalu uzaktan bır cekseydınde gorseydık neymıs ne deılmıs. :)
-
Valla Kuzey Irak'tan trye giriş yapan arabalarda arap-kürt ve bazı türkmen aşiretlerinde zenginlik var asıl... suriye, arabistan, ürdün, emirlikler falan bunlar fakir kalır onların yanında :) kuzey ıraktaki bazı kitleleri çok zengin ettiler sağolsun birileri altlarında hummer'lar Q7 ler son kasa en donanımlı land cruiselerle... ve son kasa R8 MTM le geziyorlar trde hava yapıyorlar... Ama sonradan görme oldukları içinde mersinde denize donla giriyorlar....
-
Alıntı:
timucintt Nickli Üyeden Alıntı
Valla Kuzey Irak'tan trye giriş yapan arabalarda arap-kürt ve bazı türkmen aşiretlerinde zenginlik var asıl... suriye, arabistan, ürdün, emirlikler falan bunlar fakir kalır onların yanında :) kuzey ıraktaki bazı kitleleri çok zengin ettiler sağolsun birileri altlarında hummer'lar Q7 ler son kasa en donanımlı land cruiselerle... ve son kasa R8 MTM le geziyorlar trde hava yapıyorlar... Ama sonradan görme oldukları içinde mersinde denize donla giriyorlar....
Adamlarda para tezek :) geçen'de Hummer gördüm arap plaka bi kaç foto çektim modlu çelik jantlı fena bişeydi fotoları pc yükliyip foruma atacam.. :)
-
cok guzel olmuş bunun beyaz olanını bide jdm paket yapcan offf
-
-