Videolara bakarken denk geldi emin olmadan yazdım başlığıda typerla yürüdüğüne göre laci vtec olabilir diye düşündüm..Typerın speclerini merak ettim.
Printable View
Videolara bakarken denk geldi emin olmadan yazdım başlığıda typerla yürüdüğüne göre laci vtec olabilir diye düşündüm..Typerın speclerini merak ettim.
laci vti ın specleri nedir acaba b16 mı araç ?
laci iyi yürüyor
210 hp cik bir vtec:)
vti lerin içinde denemek nasip olmayan bir laci kaldı maşallah canlı gördüm çok ciğerli bir araç ürkmedim desem yalan olur sesi çok güzeldi...
Bordo 106 gti süper gidiyor.
laci vtec toda spec c...
TypeR'da buddy header +60lık ara boru +76lık skunk2 var. cai Yok! ama biraz sapıtık bi araba:)
evet 106 çok güzel giden bir 106. egsantrik chip ve kısa var diye biliyorum.. hatalıysam düzelt lütfen Alper.. kazasız belasız günlere...
Tüm araçlara maşallah:icon_tup:
13,5 cr lacı vti oy oy oy
buddy header +60lık ara boru +76lık skunk2 bunlar type-r da var amaaa cai yok... iyimiş
rpmturk'ün aracı olması lazım 35 N .... full dolu cam motorlarına kadar sökülüydü en son gördüğümde. Otobanda deneme gafletinde bulunmuştum sanırım 10 boy yedim :D
laci vti'ın maşallahı var.
geçen hafta sonundan bi video, cam car evo ile çektik, ayhan arkadaşımınzn typer ı ile metin abinin laci vtec i
1600 cc de komple toda makine..
(evo ile nasıl geride kaldınız diye sorular gelmesin diye hemen söleyim video çekmek için arkalarındayız sonradan zaten önden de çekelim diyerek geçiyoruz)
2 aracada masallah kaasız belasız. ayhan daha cok yolu oldgunu dusunuorum bnımde lacı vyecle bı denemem vardı caı headers egzos varken. bız 2 kısı vtec tek kısı 4 sonuna kdr 1 boy onumde gıdıordu ben 5yptıgımda gecıyordum. fakat aracın geldıgı ılk gundu o zmnkı sahıbı aracına alısık deıldı. arac 1.6 fakat takılabılecek en guzel prcaların takılı oldugunu dusunuorum cok zewklı ve basarılı yapılmıs bı arac..tekrardan masallah
videoları koymadan önce belki koymak istememiş olabilirler diye düşünelim ;)
Laci canvar ötesi ama tayyarda nefes aldıkça ciğerleri açılıyor hatta stock s3'le 200-220'ye kadar kafa kafaya rahatça yürüyor :D