Merabalar arkadaşlar.acaba doğanın arka tekerleklerini biraz negatif camber yönünde açmak mümkünmüdür??teneke jantlarım ve beyaz şeritlerim hazır :D cevaplarınızı bekliyorum
Printable View
Merabalar arkadaşlar.acaba doğanın arka tekerleklerini biraz negatif camber yönünde açmak mümkünmüdür??teneke jantlarım ve beyaz şeritlerim hazır :D cevaplarınızı bekliyorum
istanbulda olsan yapıcak biyer tavsiye ederdim. bu arada negative camber le açamassın içeri sokarsın.
http://www.discounttire.com/images/helpPosNegCamber.gif
işte bende içeri sokmak istiyorum.bunun yapılması çok zor bişeymi?bi ustaya derdimizi anlatsak yapabilceği bişeymi?
kuş grubu araçların arkalar solid axle olduğundan böyle birşey yapamassın, belki önler yapılabilir.
hiç bi imkanı yokmu?
maalesef... e30 a gec bence onda veririsin kamberi :D
babam arabayı satsa hayallerimde civic si var ama :( satmıyor :D
maalesef tofaşlarda arakalarda camber ayarı yok onlerde oynayabılırsın camberle
pekı napalım :( saolun arkadaşlar
arka süspansiyonu bağımsız olan bir aracın arka alt takımını uydurabilirsin, mesela e30'un alt takımını uydurabilirsin.
astarından pahalıya gelir o iş bana :) öle yapıcak olduktan sonra kulelerle oynardım :)
tedavin adanada her türlü iceri sokuluyor 7.5 inc bile takabilirsiini
adanaya gitme ihtimalim yok.fakat olayın nasıl olduğunu biliyorsan anlatırsan burdaki bi ustayla çözerm heralde?
Doğan slx te arkalar kamber verirse sıkıntı var demektir..Yani olmaz maalesef..
amaç kamber değilde jantı içeri almaksa kampanaların kapaklarını taşlıyorlar ne kadar saglıklıdır bılemem ama birde aksı kısaltıp kaynatıyorlar (tam bilemiyorum ) diye duymuştum
amaç jantı içeri almak değil negatif camber vermek.sorumu yınelıyorum.arka tekerleklere negatif camber verebilirmiyiz.eğer bu olabilirse nasıl olur?
zevk seninde çok tavsiye etmem arka kamberiyle oynamanı.... arkadaşlarda yazmış zaten
tm tavsiye etmiyonuz ama nasıl yapıcaz bunu :D