Aranızda veya cevrenızde kullanan varsa eger Dizel 207 Peugeot'un ortalama yakıt tuketımının ne oldugunu yazarmısınız :)
Printable View
Aranızda veya cevrenızde kullanan varsa eger Dizel 207 Peugeot'un ortalama yakıt tuketımının ne oldugunu yazarmısınız :)
arkadaşım da var burak gayet az yaktıgını söyleyip duruyo en az yakan dizel diyolar bilmiyorum:)
1.4 hdi şehir içi 5.1 lt/100km
1.6 yı bilmiyorum o da heralde 5.8-6.0 gibi biseydir..
Burak 1.6 90hp olanı vardı bi arkadaşımda gerçekten çok ekonomikti,hem şehiriçi hem şehirdışında..Performansıda fena değil,içi-dışıda güzel..Bana göre 207'nin tek kötü yanı aracın burnunu görememek:D
Bi ara peugeot forumlarını araştırmıştık arkadaşımın 207 düşünmesinden dolayı 1 depoyla 1200-1300 km falan yapıyorlarmış yanlış okumadıysam. Hatta adamlarda saplantı haline gelmiş az yakma yarışı yapıyorlardı kendi aralarında:) Bu arada test ettim 1.4 hdi'ı araç kilo dezavantajına sahip olduğundan birde içine bir kaç kişi binince çok vasat bir performans sunuyor. 1.6sı daha makbul diye düşünüyorum bu yüzden. Uzun yolda yine aynı yakar şahsi fikrim 1.6 ve 1.4
uzun yolda 1,3lerin 1,6 dan farkı yok ufak olmasından sebep motor zorlandıkça içiyor yanlız benim bildiğim bütün peugeotlar içiyor özellikle ilk bakımlarından sonra
knk 4.5 lt yakıyomuş 2009 model
karma 100 km de 5 lt
sizin tüketimiz nedir?
merve'de vardi 207 1.4 hdi.. ona bi pm at istersen Burak..
207GT ile 5.2 yaktim bugun valla dizele gerek mi var :p
arkadasımda vardı satmadan once 6.5-7.5 arası sürtüodu gosterge
burak 50 litre mazotla şehirler arası 1080 km yaptım ışık yandı.. şehir içide 900 fln yapar veya 850 öyle hesapla..
maşallah maşallah nazarlık herkesinki :)
istediğin motorun hacmini de verseydin iyi olurdu :)
benimde karışık 5,5lt/100km şu anda 1,6hdi 110hp :p