Evo VII arkadaş ingiltereden geldi muhabbetine denedik, malesef gazladığımız esnada motoru kırdı.
evo VII, komple egzost sistemi + stock motora 1,3 bar
type-r ların speclerini biliyorsunuz zaten
cam car vtc Type-R
cam car hph Type-R
Printable View
Evo VII arkadaş ingiltereden geldi muhabbetine denedik, malesef gazladığımız esnada motoru kırdı.
evo VII, komple egzost sistemi + stock motora 1,3 bar
type-r ların speclerini biliyorsunuz zaten
cam car vtc Type-R
cam car hph Type-R
geçmişolsun arkadaşa
evo kötü olmuş :(
yazık olmus evo ya hph gidişi nasıl
İlk denemede adapte olamadık,araba sağdan direksiyon kıza arkadaşı sürüyo gibi oldu:D kornayı çözemediler ben erken zıplayınca ayıp olur diye bıraktım..Cenkler devam etti araba bir duman attı orda sonrasındaki denemede olan oldu..
bana yar olmadı evo
hayırlısı
type r lara masallah guzl yuruyorlar :)
eger evo ingilteredeki benzine gore tune edildiyse, TR de benzin kaynakli sorun yasamasi cok normal ama tatsiz bir durum olmus:( daha oncede hollandadan, almanyadan, ingiltereden gelip sorun yasayan birkac araba olmustu. Ingilterede benzin kalitesi cok iyi oldugu icin adamlar genelde dusuk detanasyon icin olan maple yuksek detanasyon maplerini ayni yapiyorlar ama arac TR ye gelirse boyle oluyor maalesef. umarim ciddi bir hasar yoktur.
evo ya cok gecmıs olsun cok uzucu bır durum,dunyanın en pahalı ve en kalıtesız benzını yapacagını yaptı yıne galıba :(
Kenan'da aynısını dedi 100 oktan alıyolarmış ona göre ayarlıymış...
Bu arada bize EvoVII stock dendi..Bizde ona göre deneyelim dedik,daha Forumun bahçesinde baktık öküz gibi intercol :) bi gazladı zaten anladık gıdıklanmış neyse dedik yoksa haddimizi bilirdik :D
evo ya geçmiş olsun our böle şeler tuzu biberi
güsel yürüyormuş ama maşallahı var FQ serisi olabilirmi?
Hilmi FQ dediğin bu linktekimi bilmiyomda aynısıydı :D
300hp den aşşa değildi araba
http://www.pistonheads.com/doc.asp?c=106&i=5664
Ayrıca Kenan arkadaşımızın ingilterede yedi sekiz tane arabası varmış,Skyline ile gelecekmiş prb.çıkarmış,bu da skyline'ı yanlız bırakmadı işalah basit çözer:)
skyline gt-r33 geliyormuşta onunda turbosu patlamış
kadir abi tork garajamı cekmisler?bana donmedi kimse..ben hakan abiyi aramıstım zaten haberi var arkadasa uyarsa sizin kapının onune bırakırız demistim..
kanka adam son anda evine çekmeye karar verdi malzemeyi ben alırım ben takarım diyor