-
Audi A4 1.8t B5 PhotoShoot
-
Coook yakisikli...Bagaj ustu minik spoiler siparisi ver acilen aracin goruntusunu inanilmaz degistiriyor..
Bu arada rs4 panjurunu Tr den mi aldiniz?
aracimda vardi...fikir vermesi acisindan..
http://img261.imageshack.us/img261/5...c09255v.th.jpg
-
Cok tesekkurler yorumun ıcın sahıbı de okıcaktır emınım,arkadasım arabayı aldıgında panjur vardı,eskı sahıbı takmıs ama burdan mı aldı yurt dısından mı onu bılemıcem
-
Vay vay vay onurumun yavruya bak sen :) Fotolar cok guzel.
-
Maş araca cok şık çekimlerde digerlerinden cok daha güzel olmus..
-
Masallah diyelim nazara gelmesin... :)
-
kenks elıne saglık yıne dokturmusun ya :icon_tup: ayrıca arcta cok guzel gule gule kullansın arkadasımız
-
maşallah, benim B5 e de bi pasta cila atayım da resim alalım :)
ya bide ben ön tampondaki sis farlarından istiyorm :D nerden bulucam
-
Bu arada sis fari izgaralarinida rs4 izgara gibi yapin...Hatta mumkunse rs4 tampon ve jant...Arkadaki a4 ve 1.8t yazilarda cikarilinca tadindan yenmez..
-
çok teşekkürler arkadaşlar böylece aracımıda tanıtmış olduk proje çok biraz daha alçaltıp bahsettiğiniz bagaj üstü spoiler istiyorum rs4 tampon biraz daha ilerde olabilir daha çok içindeki ahşap trimleri piano black kaplatıp koltuklarıda gül kurusu kaplatma planım var bu 2 ay içinde ozamanda iç fotolarını çekeriz inşallah :)
rs4 panjur aldığımda vardı suratını bambaşka yapıyo arabanın gerçekten sisler orjinal sisleri ilk etapta oldukça alçaltmak istiyorum onuda bu ay hallederim sanırım gözüme batıyor eski arabamdan sonra :)
-
Alıntı:
onurdestan Nickli Üyeden Alıntı
çok teşekkürler arkadaşlar böylece aracımıda tanıtmış olduk proje çok biraz daha alçaltıp bahsettiğiniz bagaj üstü spoiler istiyorum rs4 tampon biraz daha ilerde olabilir daha çok içindeki ahşap trimleri piano black kaplatıp koltuklarıda gül kurusu kaplatma planım var bu 2 ay içinde ozamanda iç fotolarını çekeriz inşallah :)
rs4 panjur aldığımda vardı suratını bambaşka yapıyo arabanın gerçekten sisler orjinal sisleri ilk etapta oldukça alçaltmak istiyorum onuda bu ay hallederim sanırım gözüme batıyor eski arabamdan sonra :)
o resim ne lan öyle hint fakiri gibi oturmussun :hahaha:
masallah kardesim şaşırtıcı yürüyen bir araba :icon_tup:
-
daha güzeli vardı ben face e koydum baya tepki aldı onlarıda sölerim cana koyar burda harbi hapisane kaçkını gibi çıkmışım :D saol kankacım
-
-
bizi hep oyala, hep audi seat çek zaten.. öyle olsun :D
maşallah.. :)
-
-
Alıntı:
udqhu Nickli Üyeden Alıntı
bizi hep oyala, hep audi seat çek zaten.. öyle olsun :D
maşallah.. :)
Sen kazana düştün... yok sana foto falan, sattın sen VW grubu bir kalemde :p
-
Masallah aracta , fotograflarda sağlam , elıne saglık ...
-
bikaç ay sonra bakıcaz sonuçlara, yavaş yavaş aşılıyorum A4 B5 i utkunun kanına :D
Alıntı:
Safak-e30 Nickli Üyeden Alıntı
Sen kazana düştün... yok sana foto falan, sattın sen VW grubu bir kalemde :p
-
Alıntı:
yavuz364 Nickli Üyeden Alıntı
bikaç ay sonra bakıcaz sonuçlara, yavaş yavaş aşılıyorum A4 B5 i utkunun kanına :D
yawru sana da hayırlı ugurlu olsun alıorum haberlerını utkudan;)