Kullanan varmıdır arkadaşlar? Xp'den win7'e geçiş yaptım. Sistem açıldığında %40 ram kullanıyor. ReadyBoosy mi kullansam Ram mi alsam? BoostReady Ram ile birebir aynı hızda çalışır mı vs vs :) Kullanan varsa tecrübeleriniz lutfen :)
Printable View
Kullanan varmıdır arkadaşlar? Xp'den win7'e geçiş yaptım. Sistem açıldığında %40 ram kullanıyor. ReadyBoosy mi kullansam Ram mi alsam? BoostReady Ram ile birebir aynı hızda çalışır mı vs vs :) Kullanan varsa tecrübeleriniz lutfen :)
biraz netten araştır her markanın memorysi bu işe yaramıyor ayrıca o memoryi unutucaksın makinanın uztunde cıkart tak yapmıycaksın vs.vs. ama tavsiye edilir :D
evet desteklemesi gerekiyormuş. evdeki 2gb sd kart ile denedim olmadı :D gidip alıcam şimdi. 512mb ile bukadar fark ediyorsa bi 4gb çakarım ben :D ahaeha
Maksimum kaç ram çalıştırıyor bilgin var mı acaba? Mesela Vista 32bit 8GB ram kaldırmadığı için 64bit'lik yüklemek gerekiyor, veya xp en fazla 3.4 mü ne kullanıyor ram'den ona göre al derim boşuna harcama olmasın :) Tabii XP 3.4 kullanıyorsa W7 ne kullanır allah kerim :)
netten baktım readyboost max 4gb bulabildim sd kart olarak.. bi kaynaktada şöle diyorAlıntı:
the capacities supported for ReadyBoost range from 256MB to 4GB.