Taban halısı ve tavan için yerine ne konulabilir? kumaş süet? ya da daha değişik bir şey.. Aklınıza gelen her hangi bir fikir ya da tecrübeleriniz var ise çok sevinirim :)
Printable View
Taban halısı ve tavan için yerine ne konulabilir? kumaş süet? ya da daha değişik bir şey.. Aklınıza gelen her hangi bir fikir ya da tecrübeleriniz var ise çok sevinirim :)
yahu koltuk döşemesini sokma aklıma.. Cem abi(art car olan) bana bordo karbonda gösterdi hasta oldum.. Ayaklarımla basamam bunlara.. Ayakkabıyı çıkartmak zorunda kalırıım :)
Tabanı bilmem ama tavanı ve direkleri alcantra yapmayı çok isterdim.
bencede sök güzel bi temizle hatta koçtaştan beyaz sprey boya alıp güzelce boyadınmı mis olur. :D
http://www.floracing.be/images/106gr...106_gra_06.jpg
taban senin tercihine kalmış bişey ama tavanaı kime yaptıracaksan işçiliğe dikkat et bide havalar iyiyce soğumadan yaptır derim ben kışın tutmuyor çünkü o bally;)
tavan ve direk kaplamaları için nereyı önerirsiniz? kim yapıyor bunu? internet adresi varmı bu işleri yapanların?
alacantara iyidir sefa :D
kanka biraz sabret taban döşemesi için acele etme güzel bi düşüncem var beraber yaptırırız hemde hesaplı olucak inş. tavan döşemesini ben kalattım evde duruyor gayet guzel oldu sıra tabanda beli bi doğrultayım GÖKİ
halıfleks yap sefa :D
temem bekliorum göki :D beraber yaptırırız :) göki style die konu açıcam :D hahah
@Schumi
Selam shumi.1 2 foto koyabilirsen super olur yaw.
Gri renkleri de mevcut
tabana laminant parke yaptır
Tabana konan orj halı mis gibi neden değiştiriyorsun sefa..Yda halının rengini kırmızı koy :)
en ıyısı mıneflo yap ıstedıgın rengı mevcut havuzlu yaparsın on tarafları..:D