Konya az önce sallandı. Yaklaşık 10 sn süren bi sarsıntydı. Umarım kimseye birşey olmamıştır. Sel felaketinin ardından şimdide deprem oldu. Allah bizi felaketlerden korusun.
Printable View
Konya az önce sallandı. Yaklaşık 10 sn süren bi sarsıntydı. Umarım kimseye birşey olmamıştır. Sel felaketinin ardından şimdide deprem oldu. Allah bizi felaketlerden korusun.
Geçmiş olsun inş bi yerlerde birilerine zarar gelmemiştir.
geçmiş olsun :(
izmirde sallanmış sanırım biraz evel biri yazdı foruma..
geçmiş olsun
Gecmis olsun.
Allahtan gelenden korkmuyorum artık, Allahsızlardan korkuyorum.
32 kisinin öldügü sel felaketini ölenlerin üzerine yıkan serefsizlerden korkuyorum.
çok geçmiş olsun umarım ne can kaybı ne mal kaybı vardır.ALLAHUTEALA ibret veriyo ama umarım ders alınır.kimsede Allah korkusu kalmamış nerdeyse.Ölüm başkalarını sanki bize uğramıycak gibi yaşıyoruz.Sonumuz hayır olur İnş.
izmit te sallandı 17:00 gibi..
gecmiş olsun :(:(
Ahahha bu kadar korkma selman :)
Gider ayak iyi sallandı merkez 4,5 şiddetindeymiş :)
Bu arada her sene ramazanda teravi zamanı deprem olur Konyada ufaktan o yüzden şaşırmadım :)
valla bu 2012 benı dusundurur oldu...
doguda bır ıldede ısmını hatılayamadım sımdı ama sel olmus 1 olude orda var haberlerde soluyordu.
Şu an dışarıdayım şansıma şifresiz hat buldum laptopdan giriyorum.Burda herkes dışarıda.elektrikler var ama millet eve girmiyor. Evde annem vardı benle kadıncağız ço korktu.
Geçmiş olsun.