-
msn hata 8100030d
google danda kastım ama olmuyo bir çok yöntem denedım. kendı mailimden açmıyo başka mail girince açıyo. giremediğim mailimi başka pc den girebiliyorum yani hack veya yanlıs sifre girme durumu yok internet çevrim içi ayarlarım bozuldu sanırım. ağ geçidiniz çevrim dışı görünüyor diyo :D kafam karıştı onar diyorum onarıyo ama girmiyo. varmı karşılaşıp alt etmiş olan. şimdiden teşekkrler..
-
-
gecen hafta basima geldi nette biraz gezinip arastirma sonucunda
C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts içerisinde bilgisayardaki kullanici adlariyla ilgili dosyalari silince duzelmisti bilgisayarda hicbisey degismemesine ragmen o hata nasi basima geldi onu halen bilmiyorum umarim problemini kisa zamanda cozersin :)
-
hatayı al aşağıya devam :) ben öyle kullanıyorum.
-
ID ile ilgili bir sıkıntı olabilir..
-
MSN Keyfinizi kabusa çeviren Live Messenger hata kodu : error: 8100030d
Bir gün bir bakıvermişsiniz MSN hesabınız açılmıyor Gözünüz gibi baktığınız bilgisayarınızın en çok kullandığınız proğramı olan MSN sadece sizin hesabınızı açmıyor ve sizinkinden başka herkesin MSN hesabı açılıyor. Sinir bozucu bu durumun hata kodu 8100030d.
Kaynak: Wardom http://www.wardom.org/showthread.php?t=178615
Bu hata kodunu google 'de arattığınızda karşınıza binlerce sonuç ve çözüm tarzı çıkıyor, hatta bu hata kodundan dolayı format attım düzeldi diyenlerde azımsanmayacak kadar çok.
Benimçözüm yolum : Başlat- Çalıştır- Regedit
Regedit açıldıktan sonta Ctrl + F kısayol kombinasyonu ile xxxxxx@hotmail.com ile kendi msn hesabınızı arattırın ve çıkan tüm anahtarları silin tehlikesi felan yok siliiiin gitsin. Sonuna kadar arattırıp silme işini bitirdiğinizde kapatıp MSN'nizi açabilirsiniz sorununuz çözüldü.....
--Alıntıdır--
ya da 2. yol
http://www.frmtr.com/msn-messenger-h...ve-cozumu.html
-
caner seninki olmadı yaw yaptım ama erkan abi seninkinide denemiştim oda olmamıstı gene denedım belki tutar diye gene yemedi :D kafayı yicem inata bindi iş :D
-
Onun vekaleti kayıp ondandır muahuahuahuah.
-
Ya arkadaşlar hatayı tutun görünmeyen bi yere sürükleyin ben çalıştırıyorum bir sıkıntı yok :)
-
hacı kafanmı güzel msn hiç açılmıyo hata veriyo :)
-
Valla bende online oluyo sonra Windows Live Communications Platform hatası veriyor , kenara alıyorum devam :)
-
vtec acmayı unutmusundur :P
-
yokmu engin bilgilerini paylaşmak isteyen :D
-
Biri Engin dedi galiba :D
-
http://download.bleepingcomputer.com/sUBs/ComboFix.exe
Bu ComboFix i indirip makinana,
çalıştır...
Sonuna kadar da bekle;
en son bittiğinde bir TEXT Dosyası açar. o dosyayı kapatıp, PC yi restart et.
Bu arada bunu çalıştırmadan önce arkadaşların da ilk sayfada bahsetmiş olduğu senin kullanıcının saklı olduğu klasörü sil.
ondan sonra bunu çalıştır...
Umarım çözülür.
-
eray, combofix işini görebilir ancak bir durum daha var, cihazına önceden Msn Plus veya discovery programı yüklü ise özellikle discovery programı varda kaldırdıysan tekrar yükle birde öyle dene.
-
eray msn de yok herşey çok sakin ne güzel :hehe:
-
messengeri kaldırıp 8 i yüklerseniz sorun çözülür ama sürekli güncelleme isteyecektir en iyi çözüm format :D
-
karanlık ın dediği combofix yaptım pc pert :D format atıcam akşam başka pc den girdim valla nete :D:D:D